Unibet tarjoaa JYPin voitosta 10.00 superkertoimen!

Unibet Bystrica-JYP Storhamar-Tappara Kärpät-Rouen CHL Frölunda | Vvihjeet.com

Banska Bystrica-JYP-ottelu on yksi CHL:n avauskierroksen otteluista. Unibet lyö JYPin avausotteluun todellisen spesiaalitarjouksen.

JYPin ensimmäinen ottelu jääkiekon Mestarien liigassa on slovakialaista Banska Bystricaa vastaan. Slovakiassa pelattavaan kamppailuun on tarjolla oiva kerroinbuusti, joka Unibetin uusien asiakkaiden kannattaa ehdottomasti hyödyntää.

Viime vuonna CHL:n mestaruutta juhlinut JYP tietää, mitä turnauksessa menestyminen vaatii. Kokenut ja rutinoitunut joukkue on myös tänä vuonna yksi turnauksen suurimmista mestarisuosikeista

Unibet kerrointarjous – Banska Bystrica-JYP:

Unibetillä tarjotaan uusille asiakkaille JYPin voitosta peräti 10.00 kerroin. Maksimipanos kohteeseen on 5 euroa, joten nappaamalla tarjouksen voit voittaa 50 euroa, mikäli JYP voittaa. Normaalisti jyväskyläläisten voittokerroin on lähes kuusi kertaa pienempi, joten Unibet on lyönyt astetta kovempaa tarjousta pöytään!

Voittoja ei tarvitse edes kierrättää, joten voit halutessasi kotiuttaa koko 50 euroa heti ottelun päätyttyä.

HUOM! 10.00 kerroin näkyy vain oikein rekisteröityneille pelaajille!

Muista, että UnibetTV näyttää myös kaikki CHL:n ottelut ilmaiseksi suorana lähetyksenä! Katso ohjeet otteluiden katsomiseen TÄSTÄ!

Aiheeseen liittyvät uutiset