Livestream: UnibetTV aikataulu viikolle kaksi!

UnibetTV, lyö vetoa ja katso urheilua ilmaiseksi | Vvihjeet.com

Jälleen on aika pikkuhiljaa polkaista käyntiin seuraava viikko ja käsillä on tällä kertaa vuoden toinen viikko. UnibetTV tarjoaa jokaiselle urheilun ystävälle livestreamina selostuksen kera paljon katsottavaa eri urheilulajeista. Tässä listauksena viikon kohokohdat.

TÄSTÄ UNIBETILLE JA UNIBETTV:N KIMPPUUN

Maanantai:

Maanantain vastainen yö polkaistaan heti käyntiin huikealla kattauksella NBA:ta. UnibetTV näyttää yön kierrokselta yhteensä viisi ottelua, joten eiköhän laiteta betsit sisään ja vietetä yö maailman parhaan koripallon seurassa. Illalla klo 19:30 pääsee Unibetin asiakkaat nauttimaan vuorostaan eurooppalaisesta huippukoriksesta, kun VTB-Liigan ottelussa Riga saa vastaansa Kubanin.

Maanantain kattaus tarjoaa myös paljon tennistä, sekä muutaman ottelun jalkapalloa euroopan nurmilta. Niihin kannattaa tutustua tarkemmin Unibetin sivuilta löytyvästä ohjelmaoppaasta.

Tiistai:

Tiistain vastaisena yönä on jälleen tarjolla NBA:ta ja ehdottomana herkkuna on Golden State Warriorsin ja Miami Heatin kohtaaminen. Tämä ottelu suorana UnibetTV:stä klo 5:30 eteenpäin, joten aamuvirkut hereille. Tiistaina luvassa myös CHL-ottelu, kun kaukalossa kohtavaat Davos ja Frölunda. Lähetys alkaa 21:15.

Tiistaina Unibet tarjoaa myös jalkapalloa joista ehkä mielenkiintoisimpana voitaisiin pitää Turkin Cup-otteluita joita tiistaina nähtävillä yhteensä kaksi kappaletta.

Keskiviikko:

Keskiviikko voidaan jälleen käynnistää jo, kun kello lyö 00:00. Yöllä tarjolla on nimittäin seitsemän ottelua NBA:ta ja kaikki nähtävissä suorana Unibetilta. Päivällä jatketaan koripallon merkeissä, kun UnibetTV tarjoaa 14 ottelua koripallon Eurocupista. Nämä kannattaa katsoa jokaisen koripallon ystävän!

Keskiviikon kattaus ei kuitenkaan rajoitu vain koripalloon vaan tarjolla on myös tuttuun tapaan jalkapalloa ja tennistä. Matsien kimppuun Unibetin sivuilta.

Torstai:

Torstai voitaisiin pyhittää jääkiekolle. Ruotsin pääsarjasta SHL:stä on nimittäin katsottavissa kaikki kierroksen ottelut parhaaseen katseluaikaan. Betsit sisään, pizzat tilaukseen ja oluet kylmään! Tämä tripla toimii tunnetusti takuuvarmasti ja kun siihen lisätään vielä UnibetTV:n suora lähetys on torstai taputeltu.

Torstain vastaisena yönä pelataan jälleen NBA:ta ja päivällä kattauksesta löytyy urheilua kriketistä jalkapalloon. Kaikki tämä suorana vain Unibetin asiakkaille.

Perjantai:

Perjantaina tarjolla on paljon futista. Ranskan Ligue 1 ja Ligue 2 hyvin edustettun UnibetTV:n tarjonnassa ja mikäli todellinen futisniilo olet voit kurkistaa hieman eksoottisempaan sarjaan Chilen pääsarjan seurassa. Yöllä jälleen loistava kattaus NBA:ta joka kannattaa ehdottomasti väijyä mikäli siihen aikaan olet hereillä.

Perjantaina tarjolla myös tennistä, snookeria ja vaikka mitä. Kannattaa tutustua tarkemmin tarjontaan Unibetin sivuilta.

Lauantai:

Perjantain ja lauantain välisenä yönä pelataan jälleen NBA:ta ja mikäs sen parempaa, kuin betsit sisään ja NBA:n parissa uneton viikonloppuyö. Lauantaina tarjolla myös paljon futista, kun Turkin Süperliiga ja Ranskan Ligue 1 viihdyttävät lukijoitamme. Tarjolla on jalkapalloa myös Italiasta parin Serie A -ottelun voimalla.

Lauantai ei jätä jääkiekon ystäviäkään kylmäksi sillä UnibetTV näyttää myös ottelut ruotsin pääsarjasta SHL:stä kaikille kendojanareille.

Sunnuntai:

Sunnuntai polkaistaan käyntiin jo yöllä kattavalla NBA-tarjonnalla. Ehdoton herkkupala on kuitenkin sunnuntai-illan klo 22:30 pelattava NBA:n primetime -ottelu Minnesotan ja Phoenixin välillä. Sunnuntai tarjoaa myös herkkua jalkapallon ja erityisesti italialaisen sellaisen ystäville laajalla kattauksella Seria A:ta.

Espanjan pääsarjasta on myös tarjolla otteluita kuten esimerkiksi klo 21:30 alkava kamppailu Barcelona – Athletico Bilbao.

UnibetTV:n katsominen edellyttää pelitunnusta Unibetille. Pääset avaamaan sen alla olevasta linkistä.

TÄSTÄ TILI AUKI UNIBETILLE

Aiheeseen liittyvät uutiset