US Masters tarjoaa pomminvarmoja H2H -vetoja

US Masters käynnistyy ensimmäisen päivän osalta noin kello 16.00 torstaina Suomen aikaa. Lähdemme rakentamaan päivän H2H vetoja pomminvarmojen kautta, johon saapuvat perusteet seuraavassa.

Mastersin historia ja säännöt pitävät sisällään kohdan, että voittajilla on elinikäinen osallistumisoikeus kilpailuun. Täten mukana on täydellisiä täytepelaajia, joiden ikä on osalla ylittänyt jo 60-vuotta. British Openeissa ja muissa kisoissa, jossa pituudella ei ole väliä pelit voisivat olla arvaamattomia, mutta ei Mastersissa.

US Masters on viime vuodet ollut aina pitkien lyöjien kilpailu. Tilaa avauksissa on kohtalaisen paljon ja viheriöille on tärkeää päästä lähestymään lyhyemmillä mailoilla. Kun nämä 60-vuotiaat papat lähtevät pelaamaan Augusta Nationalin kenttää, ovat he käytännössä vailla mahdollisuuksia 50 metriä pidemmälle lyöviä nuoria pelaajia vastaan.

Tämän takia muodostin Unibetin tarjonnasta kuvassa näkyvän rivin. Jokaisessa kuudessa pelissä vastakkain ovat jo seniori-ikään päässyt pelaaja (50-v) Darren Clarkea lukuunottamatta, joka vasta lähentelee 50-vuoden rajapyykkiä.

Ainoa vanhoista papoista, joka voi pärjätä on mielestäni Bernhard Langer. Hän kärsii kuitenkin putterisäännön muutoksesta, eikä varmasti ole kovin sinut Mastersin vaikeiden greenien kanssa normaalimittaisella putterillaan.

Tästä rivistä on helppo nyhväistä kovat rahat taskuun!

UniBetLappu

Aiheeseen liittyvät uutiset