US Masters: Tiger Woods svingaa paremmin kuin koskaan

The Masters Tournament on golfkauden kohokohta. Tänä vuonna Mastersilta odotetaan enemmän kuin aikoihin ja Tiger Woods on pääsyyllinen. Suuri osa ennakkosuosikeista on paremmassa vedossa kuin aikoihin, joten pelin tasosta on odotettavissa erittäin kovaa. 

Vetovihje: Tiger Woods ja Bubba Watson (3.23)

Tiger Woodsin tilastot harjoituskierroksilta ovat hämmentävän kovaa luettavaa. Viime viikon kahden kierroksen aikana Woods missasi vain yhden väylän. Tähän kun lisätään uusi draiveri, uran korkeimmat mailanpäännopeudet ja hyvä pelivire viimeisissä kilpailuissa, on jopa ennakkosuosikin asema melko selkeä. Woods on tehnyt kaiken alkuvuoden aikana tähdätäkseen huippukuntoon tähän kilpailuun.

Tiger pelaa ensimmäisellä kierroksella Coolbetin valikoimassa Tommy Fleetwoodia vastaan. Woodsille tarjotaan käsittämätöntä 1,70 kerrointa parin voitosta. KIINNI!

Lisään listaan myös toisen suosikin koko kilpailuun. Bubba Watsonin. Vuosien 2012 ja 2014 mestari rakastaa Augustaa. Hän kääntää palloa eniten kaikista pelaajista. Augustassa lyöntejä täytyy pystyä kiertämään ajoittain jopa kymmeniä metrejä.

Bubba pelaa ensimmäisellä kierroksella Henrik Stensonia vastaan. Tasakerroin 1.90 on täysin ylivertainen jättää lyömättä. Kun Tigerin ja Bubban yhdistää, saa kertoimeksi erittäin herkullisen 3.23.

Kohteet umpeutuvat Tigerin osalta 17.42 ja Bubban osalta kello 18.04.

Coolbet tarjoaa kampanjassa myös kympin ilmaisvedon Mastersiin kaikille 20 euroa tallettaville.

 

Aiheeseen liittyvät uutiset