Valinnat kauden toiselle NHL-kierrokselle!

NHL | vetovihjeet.com
[one_third last=”no”]…[/one_third][one_third last=”no”]…[/one_third][one_half last=”no”]…[/one_half]

NHL-kausi pyörähti eilen käyntiin neljän ottelun voimin. Heti ensimmäinen kierros tarjosi monta upeaa kamppailua ja samankaltaista menoa on odotettavissa myöskin tämän yön kierroksella.

Nashville Predators – Carolina Hurricanes

Valinta: Yli 5,5 maalia, jatkoaika & rankkarit mukaanlukien (2,34)

Predators putosi viimekaudella ulos pudotuspeleistä, kun mestaruuden voittanut Chigaco oli sarjassa vahvempi.

Predators lähtee kauteen kovin tavoittein. Joukkue on uudistunut, mutta myös vahvistunut viime kaudesta. Predators mielletään enemmän hyökkäävänä joukkueena, mutta joukkueesta löytyy tästä huolimatta laatupuolustajia vaikka muille jakaa.

Predatorsin maalia vartioi tuttuun tapaan sarjan parhaimpiin maalivahteihin lukeutuva Pekka Rinne. Kaikista kauden alla annetuista haastatteluista päätellen mies lähtee tähän kauteen kovin odotuksin. Siihen on syynsä sillä Rinteen loukkaantumiset ovat historiaa ja tämän lisäksi Predatorsin joukkue vaikuttaa kauden alussa erittäin kilpailukykyiseltä.

Vierasjoukkue Carolina pelasi kelvollisen preseasonin, kun kuudesta ottelusta raavittiin kasaan neljä voittoa. Hurricanes suosii hyökkäävää pelitapaa ja harjoitusotteluissa joukkue iski maaleja mukavalla tahdilla.

Ennakkoon ajateltuna tässä ottelussa kohtaa kaksi hyökkäävää joukkuetta ja lisäksi Carolinan puolustuspeli on ainakin allekirjoittaneelle vielä pieni kysymysmerkki. Vaikka molempien joukkueiden maalinsuulla tullaan näkemään loistavat maalivahdit niin uskon vahvasti, että ottelussa tullaan näkemään reilusti maaleja.

Colorado Avalanche – Minnesota Wild

Valinta: Minnesota Wild (2.50)

Colorado ei vakuuttanut preseasonilla sillä joukkue onnistui voittamaan ainoastaan yhden kuudesta harjoitusottelustaan. Ainoa voitto tuli Ducksista kauden ensimmäisessä ottelussa. Voiton jälkeen tappiot ovat seuranneet toisiaan ja maalihanatkin ovat menneet pahasti tukkoon.

Colorado jäi maaleitta kolmessa viimeisessä harjoituspelissään ja kuudessa ottelussa joukkue on onnistunut tekemään vain viisi maalia.

 

Minnesotan harjoitusottelut sujuivat paljon kotijoukkuetta positiivisemmissa merkeissä. Wild keräsi kuudesta ottelustaan neljä voittoa ja maaliverkot heiluivat tiuhaan tahtiin. Wild iski kahdessa viimeisimmässä harjoitusottelussaan peräti 14 maalia.

Suomalaisittain pelissä riittää seurattavaa sillä läpimurtoaan tekevä Mikko Rantanen avaa kautensa Coloradon paidassa. Lisäksi Wildin paidassa nähdään tuttuun tapaan Mikael Granlund sekä Mikko Koivu.

Allekirjoittaneen mielestä Wild on ottelun selkeä ennakkosuosikki, joten vieraille tarjottu (2,50) kerroin on otettava ehdottomasti talteen huutomerkkien kera!

Aiheeseen liittyvät uutiset