Valinnat sunnuntain aikaiselle MLB-kierrokselle!

Baseball | Vvihjeet.com

Sunnuntain kunniaksi meille tarjoillaan MLB-viihdettä jälleen primetime aikaan. Eilen nappasimme MLB-rivin komeasti kiinni ja tänään jatketaan samalla kaavalla!

Braves – Arizona

Valinta: Yli 6,5 juoksua (1,71)

Kotijoukkue Braves on voittanut viidestä edellisestä ottelustaan vain yhden. Tänään joukkue lähtee hakemaan voittoa Shelby Millerin johdolla.

Miller koettaa välttää tänään kauden kymmenennen tappionsa. Miehen era on kelvollinen 2.48 tappioista huolimatta, mutta voittoja miehelle ei ole suotu.

Vierasjoukkue Arizonan lyöntipeli on ollut viime peleissä hyvällä tasolla sillä kuuden edellisen ottelun juoksukeskiarvo on kova 7,7.

Tänään Arizona tarvitsee kovaa lyöntipeliä sillä vieraiden kummulla aloittaa Rubby De La Rosa. De La Rosan edellisten otteluiden esitykset ovat ollaat jo parempia, mutta tästä huolimatta miehelle on isketty kymmenen juoksua kolmessa edellisessä ottelussa.

Ottelun juoksuraja on mielestäni sen verran alhaalla, että se on syytä poimia lapulle.

Cardinals – Marlins

Valinta: Cardinals -1,5 (2,03)

Viime yön tapaan hyppäämme Cardinalsin kelkkaan. Joukkue on hirvittävässä iskussa ja tänään kummulla aloittaa joukkueen ”ässä” Carlos Martinez.

Cardinals on hävinnyt kymmenestä edellisestä Martinezin aloittamasta ottelusta vain kaksi. Edellisestä tappiosta on jo lähes kuukausi aikaa.

Busch Stadium ei ole ollut kovinkaan helppo paikka vierasjoukkue Marlinsille. Lisäksi joukkue on hävinnyt 13 edellisestä Phelpsin aloittamasta ottelusta peräti 11.

Phelpsin edellinen ottelu päättyi tappioon, kun Mets iski miehelle neljän syöttövuoron aikana hurjat seitsemän juoksua.

Marlins on ollut surkea vierasjoukkue tällä kaudella eikä joukkue pysty tänään haastamaan Cardinalsia. Martinez voittaa Phelpsin syöttäjien taistossa reilusti, joten kotijoukkue kelpaa lapulle tasoituksen kanssa – jälleen kerran.

Muut valinnat:

Brewers – Phillies yli 7,5 juoksua (1,74)

Cleveland ML (1,76)

 

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset