Valioliiga 12.12: Stoke vierailee Turf Moorilla!

Valioliiga jatkuu poikkeuksellisesti jo tänään kolmen ottelun kierroksella. Useat joukkueet taistelevat tuttuun tapaan joulun otteluruuhkan kanssa sillä pelejä pelataan hurjaan tahtiin.

Burnley – Stoke

Valinta: Burnley (2,30 @Coolbet)

Kotijoukkue Burnley on ollut tähän mennessä yksi kauden positiivisimmista yllättäjistä. Sean Dychen luotsaama Burnley on 16 ottelukierroksen jälkeen upeasti seitsemännellä sijalla. Pienehköllä budjetilla operoivan Burnleyn loistavan vireen takana on tietysti hyvä valmennus, mutta on myös pakko mainita, että joukkue on välttynyt tähän mennessä isoilta loukkaantumisilta ellei maalivahti Heatonia lasketa mukaan. Burnleylle on ensiarvoisen tärkeää, että kaikki miehet ovat käytössä jokaisessa ottelussa.

Burnleyn kohdalla isoin huomio kiinnittyy kuitenkin loistaviin esityksiin vieraspeleissä viime kauteen verrattuna. Burnley on napannut tällä kaudella täsmälleen yhtä paljon pisteitä vieraissa kuin kotona ja se on yksi suurimmista syistä joukkueen tämänhetkiseen sijoitukseen.

Vierasjoukkue Stoken alkukausi on ollut jälleen haastava ja joukkue löytyy sarjataulukon sijalta 15. Stoken materiaalilla sarjasijoituksen pitäisi kuitenkin olla toisenlainen. Stoken valmentaja Mark Hughes on ajautumassa jälleen fanien hampaisiin ”vanhanaikaisen” pelityylinsä ansiosta ja on vain ajan kysymys milloin johtokunta päättää siirtää miehen sivuun jos esitykset jatkuvat samanlaisina.

Stoke on voittanut vain yhden viidestä edellisestä ottelustaan ja kaiken lisäksi  Spurs nöyryytti Stokea edellisellä ottelukierroksella peräti 5-1. Stoke lukeutuu tällä hetkellä sarjan heikoimpiin vierasjoukkueisiin sillä kahdeksasta vieraspelistä on kasassa vain viisi pistettä. Vieraspelien maaliero on murskaava 9-20.

Stoken vire on tällä hetkellä heikko emmekä jaksa uskoa Stokeen tänäänkään vaikka manageri Hughes sanoikin ottelun alla, että Stoke tulee voittamaan seuraavat kaksi otteluaan. Turf Moorilla operoiva kotijoukkue Burnley kelpaa tänään peleihin kelvollisella 2,30 kertoimella.

Aiheeseen liittyvät uutiset