Valioliiga 12.2: Chelsea vierailee Turf Moorilla!

Sunnuntain Valioliiga -kierros tarjoilee meille kaksi ottelua. Päivä startataan Burnleyn ja Chelsean välisellä ottelulla. Päivän toisessa ottelussa Swansea ja Leicester taistelevat tärkeistä pisteistä Liberty Stadiumilla.

Burnley – Chelsea

Valinta: Burnley +2 (1,65)

Burnley kohtaa tänään kotikentällään sarjaa hallitsevan Chelsean. Burnley on pelannut mahtavasti Turf Moorilla ja joukkue onkin napannut viidestä edellisestä kotiottelustaan viisi voittoa loistavalla 10-3 maalierolla.

Burnleylta puuttuu tänään muutama tärkeä keskikenttämies kun Hendrick, Defour sekä Marney ovat ottelusta sivussa. Westwood sekä Barton tulevat paikkamaan edellä mainitut miehet keskikentällä.

Vierasjoukkue Chelsean edellinen tappio on tammikuulta ja joukkue on neljän ottelun tappiottomassa putkessa. Chelsea kaatoi edellisellä kierroksella Arsenalin kotonaan 3-1 vakuuttavan esityksen jälkeen.

Chelsea saa tänään jalkeille aikalailla parhaan mahdollisen kokoonpanon joten voittajasuosikista ei ole tänään epäselvyyttä. Turf Moor on kuitenkin erittäin hankala paikka vierasjoukkueille joten tässä tapauksessa kotietu tasoittaa ottelun asetelmia merkittävästi.

Burnleyn parista poissaolosta huolimatta me uskomme kotijoukkueeseen. Chelsea saattaa voittaa tänään mutta murskalukemia ei Turf Moorilla tulla näkemään. Burnley +2 -vedolle tarjottu (1,67) kerroin on kokeilemisen arvoinen veto tähän otteluun.

Muut Valioliiga -valinnat:

Swansea – Leicester yli 2,5 maalia (2,02)

Matthew Lowton saa varoituksen (4,00)

Valioliiga -betsit talteen tästä!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

Aiheeseen liittyvät uutiset