Valioliiga 13.12: Jättikerroin haussa Sports Direct Arenalta!

Tiistain ainoa Valioliiga -betsi napattiin komeasti kiinni, kun Burnley nappasi 1-0 kotivoiton aivan ottelun loppuhetkillä. Tänään osumia lähdetään hakemaan seitsemän ottelun kierrokselta.

Newcastle – Everton

Valinta: Everton yli 1,5 maalia (3,04)

Kotijoukkue Newcastlen peli on takkuillut pahasti edellisellä kierroksilla. Newcastle on hävinnyt peräti kuusi, seitsemästä edellisestä ottelustaan ja edellinen voitto on lähes kahden kuukauden takaa. Newcastlen kelvolliset alkukauden otteet kulminoituivat vahvaan puolustuspeliin, mutta nyt puolustuspelissä on isoja ongelmia. Newcastle on päästänyt viidessä edellisessä ottelussaan peräti 15 maalia.

Vierasjoukkue Everton on piristynyt managerin vaihdoksen jälkeen. Everton ei ole hävinnyt vielä kertaakaan Sam Allardycen alaisuudessa eli laivan kurssi on saatu käännettyä oikeaan suuntaan todella nopeasti. Edellisellä ottelukierroksella Everton nappasi maukkaan pisteen Liverpoolilta Wayne Rooneyn rankkarin ansiosta.

Vaikka Everton on pelannut tuloksellisesti hyvin niin on pakko myöntää, että peli ei ole vielä täysin uomissaan. Big Samin periaatteet näkyvät Evertonin otteissa jo varsin selkeästi ja sehän tarkoittaa välillä jopa hieman turhauttavankin suoraviivaista peliä. Everton vetäytyy poikkeuksetta todella alas ja purkupallot lentävät aina, kun puolustus on paineen alla.

Tänään Everton saa vastaansa repaleisen puolustuslinjan ja uskoisin, että Newcastlen pelityyli sopii vieraille. Ottelu vaikuttaa lähtökohdiltaan jopa varsin vähämaaliselta, mutta itse uskon tänään maaleihin jo pelkästään siitä syystä, että molempien joukkueiden puolustuslinjat tekevät ajoittain karmeita virheitä.

Newcastle on päästänyt viidessä edellisessä ottelussaan vähintään kaksi maalia, kun puolestaan vierasjoukkue Everton on onnistunut tekemään maalin kuudessa edellisessä Valioliiga -ottelussa. Evertonin yli 1,5 maalille tarjottu hurja (3,04) kerroin otetaan tänään mukaan pelikupongille!

Muut Valioliiga -valinnat:

Southampton – Leicester, yli 2,5 maalia (2,06)

Aiheeseen liittyvät uutiset