Valioliiga 17:03: WBA vierailee Vitality Stadiumilla!

Valioliiga-sunnuntai

Valioliiga jatkuu tänään vain neljällä ottelulla kun useita otteluita on siirretty. Kello 17 alkavista peleistä napattiin pelattavaa Bournemouthin ja WBA:n välisestä ottelusta.

Valioliiga – Bournemouth – WBA

Valinta: Bournemouth (1,90) @Coolbet

Bournemouth kohtaa tänään kotikentällään WBA:n. Bournemouth hävisi edellisellä ottelukierroksella Spursille 1-4. Tätä tappiota ennen, Bournemouth kaatoi kotikentällään mm. Arsenalin, Stoken ja Evertonin.

Eddie Howen johdattama Bournemouth on pelannut kelvolliseti Vitality Stadiumilla sillä joukkue on jäänyt kotikentällään alle 2 maaliin vain kertaalleen kuudessa edellisessä ottelussa.

Vierasjoukkue WBA on vajonnut yhä syvemmälle putoamistaisteluun. Kesken kauden joukkueen manageriksi hypännyt Alan Pardew ei ole saanut kurssia käännettyä. WBA on sarjassa viimeisenä ja eroa 17 sijalla olevaan Southamptoniin on jo kahdeksan pistettä.

WBA on hävinnyt kuusi edellistä Valioliiga-ottelua, joten joukkueen tekeminen on ollut heikolla tasolla. WBA on onnistunut voittamaan tällä kaudella vain yhden vieraspelin joten reissupelit ovat olleet suorastaan karmeita. WBA on päästänyt viidessä edellisessä vieraspelissään peräti 10 maalia.

Bournemouth on ottelun suosikki sillä WBA:n tekeminen ei vakuuta tällä hetkellä. Bournemouth tulee pitämään ottelussa enemmän palloa ja näin ollen WBA luottaa jälleen kerran vastaiskuihin ja pitkiin palloihin.

Jos Bournemouth pystyy välttämään karmivat virheet mitä joukkueelta on viime aikoina nähty niin kolme pistettä jää tänään Vitali Stadiumille. Bournemouthin kotivoitto kelpaa peleihin 1,90 kertoimella.

Aiheeseen liittyvät uutiset