Valioliiga 19.12: St James’ Parkilta haetaan jättikertoimia!

Valioliiga | Vvihjeet.com

Valioliigassa pelataan tänään seitsemän ottelua. Katseet kääntyvät Stamford Bridgelle, jossa Chelsea pelaa ensimmäistä kertaa ilman Mourinhoa. Me käännämme katseemme St. James Parkille, jossa Newcastle ja Aston Villa ottavat toisistaan mittaa.

Newcastle – Aston Villa

Valinta: Kotivoitto + molemmat joukkueet tekevät maalin (4,55)

Kotijoukkue Newcastlen otteissa on näkynyt selvää kehitystä kahdessa edellisessä ottelussa.

Newcastle voitti edellisessä kotiottelussaan Liverpoolin upeasti 2-0 ja edellisellä kierroksella joukkue haki mahtavan  1-2 voiton White Hart Lanelta.

Kahden edellisen ottelun voitot ovat nostaneet kadoksissa olleen itseluottamuksen hiljalleen normaalille tasolle ja näin ollen joukkue lähteekin hyvillä mielin kohti päivän kamppailua.

Vierasjoukkue Aston Villan rämpinen on jatkunut valmentajan vaihtamisesta huolimatta. Edellisellä kierroksella Villa hävisi kotonaan Arsenalille 0-2 aneemisen esityksen jälkeen.

Villa on päästänyt tällä kaudella peräti 18 maalia vieraskentillä enkä jaksa uskoa, että puolustuspeliä on saatu kuntoon tänäänkään.

Villa on onnistunut tekemään maaleja isojakin joukkueita vastaan ja kun tänään vastassa on virhealtis puolustuslinja niin vierasmaali on todennäköinen.

Muut valinnat:

Stoke – Crystal Palace, molemmat joukkueet tekevät maalin (1,85)

Wijnaldum tekee maalin (3,40)

Martial tekee maalin (2,30)

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset