Valioliiga 19.4: Chelsea vierailee Turf Moorilla!

Valioliiga-sunnuntai

Valioliiga-pelit jatkuvat tänään. Tällä kertaa tulessa ovat Burnley,Chelsea, Leicester sekä Southampton. Me iskemme jälleen kiinni mahtavassa vireessä olevan Burnleyn otteluun.

Valioliiga 19.04

Burnley – Southampton

Valinta: Yli 2,5 maalia (2,19)

Kun Burnley pelaa niin me olemme mukana. Burnleyn otteluista on kerätty mukavasti osumia viime viikkojen aikana ja samaa putkea lähdetään jatkamaan tänään.

Burnleyn mahtavat esitykset jatkuivat edellisellä ottelukierroksella kun Leicester kaatui Turf Moorilla 2-1. Burnley on nyt upeassa viiden ottelun mittaisessa voittoputkessa ja sen kunniaksi joukkueen valmentaja Sean Dyche valittiin taannoin Valioliigan kuukauden manageriksi.

Burnley on jäänyt ilman maalia viimeksi 10.2 Swanseaa vastaan pelatussa ottelussa. Tuon tappion jälkeen Burnley on kerännyt kuudesta edellisestä pelistä peräti 16 pistettä.

Vierasjoukkue Chelsean esitykset ovat olleet ailahtelevia vaikka joukkue nousikin hienoon voittoon 2-0 tappioasemasta edellisessä ottelussaan. Chelsean alakerta on ollut yllättävän haavoittuvainen sillä joukkue on päästänyt vähintään yhden maalin viidessä edellisessä Valioliiga-ottelussa.

Vierasjoukkue Chelsea on  kertoimien perusteella ottelun suosikki vaikka Burnley on mahtavassa vireessä. Molemmat joukkueet tavoittelevat Eurooppa liigaan oikeuttavia sijoja, joten pelissä riittää panosta.

Me uskomme että Burnleyn mahtavat esitykset saavat tänään jatkoa. Näin ollen luotamme Burnelyn tekevän vähintään yhden maalin Chelsean verkkoon. Yli 2,5 maalille tarjottu (2,19) kerroin on loistava tarjous, kun katsellaan joukkueiden viimeisipiä otteluita.

Aiheeseen liittyvät uutiset