Valioliiga 19.8: St. Mary´s Stadiumilla ei mässäillä maaleilla!

Valioliiga -kauden toinen ottelukierros potkaistaan käyntiin tänään. Swansean ja Manun välinen taisto on jo käynnissä, joten me siirrämme katseemme klo 17:00 alkaviin kamppailuihin.

Southampton – West Ham

Valinta: Alle 2,5 maalia (2,00)

Kotijoukkue Southampton aloitti kautensa 0-0 tasapelillä Swanseaa vastaan. Southampton oli ottelussa selvästi Swanseaa parempi, mutta maalipaikkoja tuhlailtiin oikein urakalla ja näin ollen Swansea oli varmasti mielissään yhdessä pisteestä.

Vierasjoukkue West Hamin kauden avaus oli ennakkoon Southamptonia haastavampi sillä joukkue kohtasi Man Utd:n. West Ham hävisi ottelun lopulta tylysti 4-0 ja jätti siinä samalla itsestään varsin sekavan kuvan.

Kotijoukkue Southampton on tänään oikeutetusti ottelun ennakkosuosikki, mutta maalipaikkojen tuhlailu kannattaa huomioida vedoissa vaikka yksi peli ei luonnollisesti kerro koko totuutta. Kotijoukkueen puolustus ei joutunut todelliseen testiin viime viikolla, mutta puolustupeliin Soton ei tällä kaudella tule todennäköisesti kaatumaan.

West Hamin esitys kauden avausottelussa oli ja 4-0 lukemat olivat varsin oikeutetut. West Hamin paketti näytti olevan pahasti sekaisin eikä joukkueelta nähtyoikeastaan lainkaan organisoituja hyökkäyksiä.

West Hamin valmentaja Slaven Bilic oli jo viime kaudella rajun kritiikin kohteena ja sama meno tulee varmasti jatkumaan mikäli joukkueen esitykset jatkuvat samankaltaisina.

Kuten aiemmin mainitsimme niin yhden pelin perusteella ei voi tehdä vielä järin suuria johtopäätöksiä, mutta toisaalta ottelu toi esiin hyvin molempien joukkueiden heikkouksia.

Uskomme, että St Mary´s Stadiumilla ei juhlita tänään maaleilla ja näin ollen alle 2,5 maalille tarjoiltu 2,00 kerroin kelpaa peleihin.

Tästä Coolbetin Valioliiga -kohteisiin!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

Aiheeseen liittyvät uutiset