Valioliiga 19.9: Leicesterin huikea alkukausi saa jatkoa!

Valioliiga | Vvihjeet.com

Lauantai tarjoaa jälleen kerran Valioliigan ystäville melkoisen kattauksen, kun tänään meille tarjoillaan peräti seitsemän ottelua. Päivä startataan Stamford Bridgeltä, kun Chelsea isännöi Arsenalia jättiläisten kohtaamisessa.

Swansea – Everton

Valinta: Everton +1 (1,70) / Everton (3,40)

Swansea isännöi tänään Liberty Stadiumilla kovassa iskussa olevaa Evertonia. Kotijoukkue hävisi edellisellä kierroksella Watfordille 1-0 vaikka Swansea sai pelata tässä ottelussa ylivoimalla lähes 30-minuuttia.

Watford puolusti Swanseaa vastaan hyvin, mutta vieraiden esitys nosti esille muutamia kysymysmerkkejä. Swansea on voittanut molemmat kotiottelunsa tällä kaudella 4-1 maalierolla.

Vierasjoukkue Everton on aloittanut kautensa loistavasti. Edellisellä kierroksella joukkue kaatoi Chelsean kotonaan upeasti 3-1. Vaihdosta kentälle tullut Steven Naismith iski ottelussa hattutempun.

Everton ei ole hävinnyt tällä kaudella vieraissa ja joukkueen maali on pysynyt näissä peleissä puhtaana. Ross Barkley on ollut mahtavassa vedossa yhdessä Romelu Lukakun kanssa hyökkäyspäässä ja puolustuspäässä John Stones on pelaamassa läpimurtokauttaan Valioliigassa.

Swansea on asetettu ottelussa suhteellsien suureksi suosikiksi, mutta omissa papereissani ottelu tulee olemaan todella tasainen. Everton +1 veto on pakko ottaa talteen 1,70 kertoimella ja tämän lisäksi kokeiluun lähtee myös Evertonin suora voitto mahtavalla 3,40 kertoimella.

Stoke – Leicester

Valinta: Leicester tasapeli ei vetoa (1,90)

Stoke on ollut yksi alkukauden suurimmista alisuorittajista. Joukkue on saalistanut viidestä ensimmäisestä ottelustaan vain kaksi pistettä ja kauden avausvoitto on edelleen ottamatta.

Stoke on ollut perinteisesti vahva kotonaan, mutta tällä kaudella joukkue on hävinnyt molemmat kotiottelunsa. Stoke ei ole onnistunut myöskään maalinteossa kotiotteluissaan.

Stokelta puuttuu tänään kokoonpanosta pelikiellossa olevat Charlie Adam sekä Ibrahim Afellay. Lisäksi joukkueen paras maalintekijä Mame Diouf on näillä näkymin sivussa päivän ottelusta.

Vierasjoukkue Leicester on pelannut mahtavan alkukauden ja joukkue löytyy sarjataulukon sijalta kaksi. Leicester ei ole hävinnyt tällä kaudella vielä kertaakaan. Edellisellä kierroksella Leicester nousi 2-0 tappioasemasta upeaan 2-3 voittoon Aston Villan kotikentällä.

Tämä oli ensimmäinen Leicesterin peli, jonka näin tällä kaudella ja sanoinkin tämän pelin jälkeen etten aio missata kyseisen joukkueen pelejä enää mistään hinnasta. Joukkue pelaa todella viihdyttävää futista ja iskee terävästi vastahyökkäyksistä. Riyiad Mahrezin esitys edellisessä ottelussa oli mykistävä ja mies on tällä hetkellä yksi Valioliigan parhaista pelaajista.

Leicester ei ole jäänyt maaleitta vielä kertaakaan tällä kaudella enkä usko siihen tänäänkään sillä Stoken on alettava panostamaan myös hyökkäykseen pelkän puolustamisen sijaan. Leicester nappaa tänään vähintään tasapelin alavireiseltä Stokelta, joten dnb-vedolle tarjottu 1,90 kerroin kelpaa peleihin mainiosti.

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset