Valioliiga 2.1: Leicester kohtaa kotonaan Bournemouthin!

Valioliiga | Vvihjeet.com

Valioliiga jatkuu taas tänään muutaman lyhyen lepopäivän jälkeen. Otteluita pelataan vuodenvaihteessa niin tiuhaan tahtiin, että materiaalin leveys alkaa pikku hiljaa näkymään joukkueiden esityksissä sillä jokainen joukkue joutuu kierrättämään avauskokoonpanoaan enemmin tai myöhemmin.

Leicester – Bournemouth

Valinta: Leicester (1,98)

Kotijoukkue Leicester jäi toista kertaa peräkkäin ilman voittoa, kun se jakoi pisteet Man Cityä vastaan pelatussa ottelussa. Ottelu päättyi lopulta 0-0 lukemiin vaikka molemmilla joukkueilla oli paikkoja maalintekoon. Leicester on jäänyt kahdessa edellisessä ottelussaan ilman maalia, mutta siitä ei kannata olla kovin huolissaan sillä vastassa on ollut liigan parhaimmistoa.

Leicester puolustaa todella tiiviisti ja ”Kettujen” kärkikaksikko Vardy-Okazaki putoaa tarvittaessa todella alas auttamaan puolustuspelissä. Kotijoukkueen ehdoton vahvuus on nopea hyökkäyksen kääntäminen ja juuri tämä asia tulee olemaan tänään avainasemassa sillä Bournemouthin linjan takaa löytyy takuulla enemmän tilaa, kuin esimerksi Man Cityllä.

Vierasjoukkue Bournemouthin huippuvire on laantunut hieman ja joukkue on jäänyt ilman voittoa kahdessa edellisessä ottelussaan. Lisäksi Bournemouth ei ole onnistunut maalinteossa näissä otteuissa.

Bournemouth on saanut levätä yhden päivän enemmän, kuin Leicester, mutta kotijoukkueen materiaali on mielestäni huomattavasti leveämäpi, kuin vierailla ja näin ollen en usko, että tällä yhdellä päivällä on kovin suurta merkitystä ottelun alla.

Leicester on hävinnyt kotonaan vain kerran tällä kaudella ja joukkue haluaa varmasti palata tänään voittojen tielle. Tänään Leicester tulee saamaan enemmän maalipaikkoja, kuin edellisissä otteluissa ja näin ollen en jaksa uskoa, että ”Ketut” jäävät tänään ilman maalia. Leicesterin puolustuspaketti tulee olemaan tänäänkin todella tiivis ja se tulee tuottamaan vieraille suuria vaikeuksia.

Leicesterin kotivoitolle tarjotaan tänään mukavaa (1,98) kerrointa ja se on syytä poimia lapulle yllä mainitut seikat huomioiden.

Muut valinnat:

Stoke +0 (1,92)

Mbokani tekee maalin (3,40)

Martial tekee maalin (2,55)

Arnautovic tekee maalin (3,55)

Tästä Valioliiga-kohteisiin!

Aiheeseen liittyvät uutiset