Valioliiga 2.12: Tervetuloa takaisin Big Sam!

Valioliiga jatkuu tänään kahdeksalla ottelulla. Chelsean ja Newcastlen välinen kamppailu on jo käynnissä, mutta suurin osa peleistä starttaa klo 17:00. Lauantai huipentuu klo 19:30 alkavaan Arsenal – Man Utd -otteluun.

Everton – Huddersfield

Valinta: Everton (1,90)

Kotijoukkue Everton palasi edellisellä kierroksella voittokantaan. Täksi kaudeksi Evertoniin palannut Wayne Rooney viimeisteli ottelussa kolme maalia ja johdatti joukkonsa upeaan 4-0 voittoon David Moyesin luotsaamasta West Hamista.

Voitokkaan ottelun jälkeen, Everton julkisti alkuviikolla Sam Allardycen sopimuksen ja näin ollen ”Big Sam” nähdään jo tänään Goodison Parkilla. Allardyce on kokenut valmentaja ja tuo taatusti Evertoniin kaivattua ja kadoksissa ollutta ryhtiä.

Vierasjoukkue Huddersfield sai kylmää kyytiä edellisellä ottelukierroksella, kun joukkue hävisi Arsenalille peräti 5-0. Huddersfieldin vire on ollut kadoksissa viime aikoina ja joukkue on onnistunut voittamaan vain yhden viidestä edellisestä ottelustaan.

Huddersfield on voittanut vain yhden tämän kauden seitsemästä vierasottelustaan. Tämä ainoa voitto tuli Valioliigan ensimmäisellä kierroksella heikkoa Crystal Palacea vastaan. Tämän voiton jälkeen Huddersfield ei ole onnistunut tekemään ainuttakaan maalia vieraskentällä.

Evertonilla on tänään paljon poissaoloja, mutta poissaolijat pystytään korvaamaan kelvollisilla pelimiehillä. Vierasjoukkue Huddersfieldin meno ei vakuuta eteenkään vierasketällä ja on vaikea uskoa, että joukkue kykynee tänään yllätykseen.

Everton on ollut aina vahva Goodison Parkilla ja uskomme, että edellisestä ottelusta napattu maukas 4-0 voitto toi kadoksissa olleeseen itseluottamukseen kovan buustin.

Big Samin debyytti Evertonin peräsimessä tulee olemaan voitokas. Näin ollen kotijoukkueelle tarjottu 1,90 voittokerroin kelpaa mainiosti peleihin.

Coolbetin joulukalenteri

Coolbet tarjoaa joulukalenterin kautta tarjouksia asiakkailleen aina 1.1.2018. asti. Joulukalenterista löydät tarjouksia, kampanjoita ja lahjoja jokaisena päivänä. Joulukalenterin pääpalkintona on 2000€ arvoinen Mestarien liiga -matka. Mestarien liiga -matkan voittaja ratkeaa 7.12.2017. Muista käydä päivittäin katsomassa, mitä luukuista paljastuu, sillä tarjolla on todellista herkkua vuoden loppuun asti!

Aiheeseen liittyvät uutiset