Valioliiga 20.11: Brighton haastaa Stoken Amex Stadiumilla!

Valioliiga jatkuu maanantaina vielä yhdellä ottelulla, kun Brighton kohtaa kotikentällään Stoken. Kyseessä on Valioliigan 12 kierroksen viimeinen ottelu. 

Brighton – Stoke

Valinta: Yli 2 maalia (1,82)

Brighton ja Stoke iskevät tänään yhteen Amex Stadiumilla. Kotijoukkue Brighton on aloittanut kautensa hyvin ja joukkue on Valioliigassa tällä hetkellä yhdeksäntenä. Vierasjoukkue Stoken kausi on alkanut hieman heikommin ja joukkue löytyy sarjataulukon 15 sijalta.

Kotijoukkue Brighton lähtee otteluun hyvistä asetelmista sillä joukkue on hävinnyt Valioliigassa viimeksi Arsenalille, lokakuun alussa. Tappion jälkeen neljästä ottelusta on kasassa kaksi tasapeliä ja kaksi voittoa.

Brighton on ollut hyvässä iskussa Amex Stadiumilla sillä joukkue on hävinnyt kotikentällään vain Man Citylle. Citylle kärsitty 0-2 tappio on myös tähän mennessä ainoa ottelu, jolloin Brighton on jäänyt ilman maalia kotikentällään.

Vierasjoukkue Stoken otteet ovat parantuneet syksyn tappioputken jälkeen. Ensin Stoke haki maukkaan 0-1 vierasvoiton Watfordilta ja heti perään joukkue pelasi hyvän ottelun Leicesteria vastaan vaikka ottelu päättyi lopulta 2-2 lukemiin vauhdikkaiden vaiheiden jälkeen.

Maanantain ottelu tulee olemaan erittäin mielenkiintoinen monessakin mielessä. Emme jaksa uskoa, että Stoke lähtee tänään pelkästään puolustamaan sillä vieraiden manageri Mark Hughes on pyrkinyt muuttamaan Stoken peliä viime aikoina hieman pelaavampaan suuntaan. Leicesteriä vastaan pelattu ottelu oli jo lupauksia herättävä, joten sama meno jatkunee myöskin tänään Amex Stadiumilla.

Stoken kokoonpanosta on pakko nostaa esille kokenut hujoppi, Peter Crouch, joka on tehnyt joukkueelleen tärkeitä maaleja tällä kaudella. Miehen näytöt alkavat olla jo sitä luokkaa, että Hughesin on lyötävä mies kohta Stoken avauskokoonpanoon.

Molemmat joukkueet kykenevät pitämään tänään palloa itsellään, mutta toisaalta molemmilta löytyy tarvittaessa voimaa myös vastaiskuihin. Uskomme, että tulemme näkemään tänään vauhdikkaan ja viihdyttävän ottelun.

Ottelu on arvioitu ennakkoon varsin vähämaaliseksi, mutta me olemme tästä hieman eri mieltä ja napsautamme tähän peliin valinnaksi yli 2 maalia kelvollisella (1,82) kertoimella.

Aiheeseen liittyvät uutiset