Valioliiga 20.8: Spurs suosikkina Lontoon derbyyn?

Valioliiga -sunnuntai huipentuu klo 18:00 alkavaan Lontoon derbyyn. Spurs on ottelun ennakkosuosikki, mutta derby Chelseaa vastaan on aina haastava rasti.

Tottenham – Chelsea

Valinta: Yli 2,5 maalia (1,96)

Spurs voitti Valioliiga -kauden avauksessaan Newcastlen 0-2. Esitys ei ollut suvereeni, mutta Spurs teki tarvittavan ja nappasi tärkeät kolme pistettä vierasottelustaan.

Chelsean kausi lähti käyntiin karmeasti, kun Burley haki kolme pistettä Stamford Bridgelta. Ottelu päättyi lopulta 2-3 lukemiin ja tappion lisäksi Cesc Fabregas sekä Gary Cahill hommasivat itselleen ulosajon.

Spurs lähtee Lontoon derbyyn ennakkosuosikin asemasta. Spursin kokoonpanosta puuttuu tänään laitapakit Danny Rose sekä Kieran Trippier, mutta muutoin Mauricio Pochettino saa jalkeille parhaan mahdollisen kokoonpanon.

Spurs ei saa päivän otteluun huomattavaa kotietua sillä joukkue joutuu pelaamaan tällä kaudella kotiottelunsa Wembleylla.

Chelsea lähtee otteluun ilman Fabregasia sekä kapteeni Cahillia, jotka ovat pelikiellossa. Edellä mainittujen herrojen lisäksi Eden Hazard on vielä sivussa loukkaantumisen johdosta.

Chelsea sai ottelun alla hyviäkin uutisia sillä Moses ja Pedro palaavat kokoonpanoon. Bakayoko ei ole vielä parhaassa mahdollisessa kunnossa, mutta mies on merkattu tänään Chelsean avauskokoonpanoon.

Spursilla ei ole tänään merkittävää kotietua puolellaan, mutta joukkue on tästä huolimatta ottelun suosikki. Chelsealla on pahoja poissaoloja, mutta viime kauden mestari saa näistä huolimatta kelvollisen miehistön jalkeille.

Uskomme, että tulemme näkemään tänään viihdyttävän ja tasaisen Valioliiga -ottelun. Spursin todellinen taso mitataan tänään, joten odotamme jännityksellä miten ottelu tulee etenemään.

Me valitsemme Lontoon derbyyn tällä kertaa pelattavaa yli 2,5 vedosta, jolle tarjoillaan Coolbetilla kelvollista 1,96 kerrointa.

Tästä Valioliigakohteisiin!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

Aiheeseen liittyvät uutiset