Valioliiga 23.1: Häntäpään taisto Stadium of Lightilla!

Valioliiga | Vvihjeet.com

Valioliiga jatkuu tänään kahdeksan ottelun kierroksella. Tänään otamme tarkempaan syyniin Sunderlandin ja Bournemouthin välisen kohtaamisen Stadium of Lightilla.

Sunderland – Bournemouth

Valinta: Molemmat joukkueet tekevät maalin (1,82)

Kotijoukkue Sunderlandin otteet ovat parantuneet viime aikoina ja joukkue onkin onnistunut nappaamaan kaksi voittoa viidestä edellisestä ottelustaan.

Kotijoukkueen tuore manageri Sam Allardyce ei ole onnistunut tilkitsemään Sunderlandin vuotavaa puolustusta nimittäin Sunderlandille on isketty neljässä edellisessä ottelussa peräti kymmenen maalia.

Sunderlandin hyökköyspeli on puolestaan kohentunut Allardycen tulon jälkeen ja Sunderland onkin onnistunut tekemään vähintään yhden maalin neljässä edellisessä ottelussaan. Etenkin kokenut konkari Jermain Defoe on ollut hyvässä vedossa.

Vierasjoukkue Bournemouthilla on ollut viime aikoina vaikeuksia maalinteon kanssa, mutta edellinen ottelu Norwichia vastaan antoi pieniä viitteitä hyökkäyspelin parantumisesta, kun Bournemouth iski pallon maaliin kolmesti.

Tänään Bournemouth kohtaa tuuliajolla olevan Sunderlandin puolustuslinjan. Bournemouthin terävät vastaiskut tulevat aiheuttamaan Sunderlandille vuoden varmasti ongelmia ja näin ollen vieraat eivät tule jäämään tänään ilman maalia.

Molemmat joukkueet tarvitsevat kipeästi pisteitä sarjapaikan säilyttämiseen, joten uskon vahvasti, että tulemme näkemään tänään viihdyttävän ottelun Stadium of Lightilla.

Muut valinnat:

WBA – Aston Villa, Molemmat joukkueet tekevät maalin (2,12)

Man City (1,73)

Valioliiga-kohteet talteen tästä!

Aiheeseen liittyvät uutiset