Valioliiga 24.10: Onko Norwich toipunut edellisen viikon murskatappiosta?

Valioliiga | Vvihjeet.com

Valioliiga jatkuu tänään kuuden ottelun voimin. Päivän mielenkiintoisin ottelu käydään Emirates Stadiumilla, missä Arsenal isännöi Evertonia. Jännitettäävää riittää myös klo 17 alkavissa otteluissa sillä luvassa on ennakkoon todella tasaisia otteluita.

Norwich – WBA

Valinta: WBA tekee maalin (1,55) / Molemmat joukkueet tekevät maalin (1,90)

Kotijoukkue Norwich hävisi edellisellä kierroksella Newcastlelle peräti 6-2. Norwichin puolustuspeli oli tässä ottelussa todella sekaisin ja se näkyi tulostaululla karulla tavalla.

Norwich on jäänyt ilman maalia vain kertaalleen tällä kaudella, joten hyökkäyspeli on toiminut varsin mukavasti. Norwichin suurin ongelma on hyökkäyksen ja puolustuksen tasapaino. Välimatkat kasvavat helposti liikaa ja välillä näyttää sille, että vain Norwichin puolustuslinja puolustaa tosissaan.

Norwichin kokoonpanosta täytyy nostaa esille kärkimies Dieumerci Mbokani, joka on esiintynyt edukseen edellisissä otteluissa. Ihmettelen suuresti mikäli mies ei ole tänään avauskokoonpanossa.

Vierasjoukkue WBA katkaisi kolmen ottelun tappioputkensa edellisellä kierroksella, kun joukkue nappasi The Hawthornsilla tärkeän 1-0 voiton Sunderlandista.

WBA on tehnyt sarjassa toiseksi vähiten maaleja, mutta toisaalta tänään on vastassa sarjan heikoin puolustus. Norwich on nimmitäin päästänyt eniten maaleja koko sarjassa.

WBA on pelannut paremmin vieraissa, kuin kotona mikä on hieman kummallista. Joukkue on napannut neljästä vierasottelustaan neljä pistettä.

Norwich tulee varmasti ottamaan ohjat käsiinsä heti ottelun alussa, mutta joukkueen puolustuspeli ei vakuuta. En usko, että puolustusta on saatu korjattua yhden viikon aikana ja näin ollen luotan vahvasti siihen, että WBA tekee tänään vähintään yhden maalin.

Leicester – Crystal Palace

Valinta: Molemmat joukkueet tekevät maalin (1,65) / Yli 2,5 maalia (1,85)

Sarjassa peräkkäisillä sijoilla majailevat Leicester ja Crystal Palace kohtaavat King Power Stadiumilla.

Leicester on tällä hetkellä sarjassa viidentenä hienon alkukauden jälkeen. Edellisellä kierroksella joukkue nousi jälleen kahden maalin takaa-ajo asemasta upeaan 2-2 tasapeliin Southamptonia vastaan.

Leicester on tehnyt vähintään kaksi maalia viidessä edellisessä Valioliiga-ottelussa. Joukkueen hyökkäyspeli on siis kunnossa ja tämän lisäksi Jamie Vardy johtaa Valioliigan maalipörssiä yhdeksällä osumallaan.

Vaikka kotijoukkueen hyökkäyskuviot toimivat hienosti niin puolustuspelissä on vielä parannettavaa, nimittäin Leicester ei ole pystynyt pitämään maaliaan puhtaana vielä kertaakaan tällä kaudella.

Vierasjoukkue Crystal Palace kärsi 1-3 tappion  West Hamille edellisellä kierroksella. Tasainen ottelu kääntyi vieraille, kun Dwight Gayle hölmöili itsensä ulos kahdella keltaisella jo ensimmäisen puoliajan lopussa.

Palace on sarjan parhaimpia vierasjoukkueita sillä joukkue on voittanut neljästä reissupelistään kolme. Vaikka Palacen vieraspelit ovat olleet vähämaalisia niin uskon vahvasti, että tänään tullaan näkemään maaleja kentän molemmissa päädyissä.

Luvassa on takuulla yksi kierroksen viihdyttävimmistä kamppailuista sillä Leicesterin ottelut eivät jätä ketään kylmäksi!

 

 

 

 

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset