Valioliiga 24.11: Jatkuuko West Hamin alamäki?

Valioliiga jatkuu hieman poikkeuksellisesti jo tänään perjantaina, kun Leicester kohtaa David Moyesin luotsaaman West Hamin. Valioliiga -betsit ovat sujuneet viime aikona hienosti ja haemmikin tänään jo viidettä perättäistä osumaa.

West Ham – Leicester

Valinta: Leicester, tasapeli ei vetoa (1,90)

David Moyesin ensimmäinen ottelu West Hamin peräsimessä päättyi murheellisesti, kun West Ham hävisi Watfordille 2-0. West Hamin esitys ei ollut mitenkään erityinen, mutta Moyesille täytyy antaa hieman aikaa sillä viikossa ei tapahdu ihmeitä.

West Ham onnistui luomaan Watfordia vastaan muutaman loistavan maalipaikan, mutta viimeistely sakkasi pahasti. Parhaat paikat siunaantuivat Marko Arnautovicille sekä Cheikhou Kouyatelle, mutta itseluottamuksen puute näkyi herrojen suorituksissa ratkaisevilla hetkillä.

West Hamin kokoonpanosta puuttuuvat edelleen Chicharito, James Collins sekä Michail Antonio. Andre Ayew puolestaan palaa tänään pelaavaan kokoonpanoon.

Vierasjoukkue Leicester on ollut hyvässä iskussa viime aikoina ja joukkue on hävinnyt vain yhden seitsemästä edellisestä ottelustaan. Tappio tuli edellisellä kierroksella sarjaa johtavalle Man Citylle, mutta täytyy sanoa, että Leicesterin esitys oli kelvollinen tappiosta huolimatta.

Claude Puel on tuonut Leicesteriin kaivatun ryhtiliikkeen ja joukkue näyttää ajoittain mestaruuden voittaneelta ”Kettulaumalta”, kun joukkue kirmaa teräviin vastaiskuihin. Myös joukkueen puolustuspeli on parantunut hurjasti lyhyessä ajassa eli voimme todeta, että Puelin kädenjäki näkyy Leicesterin pelissä.

West Hamin avauksesta kannattaa seurata tänään Arthur Masuakun otteita sillä mies esiintyi edellisessä ottelussa pirteästi kentälle päästessään.  Vierasjoukkueesta poimitaan seurantaan vikkelä Demarai Gray, joka tulee aiheuttamaan tänään ongelmia kotijoukkueen puolustukselle nopeilla spurteillaan.

Vaikka West Ham nauttii tänään kotiedusta niin Leicester on meidän papereissamme ottelun suosikki sillä vierasjoukkue on tällä hetkellä huomattavasti paremmassa formissa. Vaikka Leicester hävisi edellisen ottelun niin esitys oli tappiosta huolimatta hyvä, joten on syytä uskoa saman menon jatkuvan myöskin tänään.

Leicester dnb -veto napataan tällä kertaa talteen Unibetilta. Unibet tarjoilee vedolle mukavan 1,90 kertoimen.

Aiheeseen liittyvät uutiset