Valioliiga 26.8: Newcastle – West Ham

Valioliigan kolmas ottelukierros potkaistaan käyntiin tänään klo 14:30. Me otimme tältä kierrokselta tarkempaan syyniin Newcastle – West Ham -ottelun.

Newcastle – West Ham

Valinta: West Ham (3,28)

Valioliigaan palannut Newcastle on aloittanut kautensa kahdella tappiolla. Newcastlen edellisen kierroksen tappio Huddersfieldille oli jopa hieman epäonnekas ja tasapeli olisikin ollut ”reilu tulos” tästä pelistä. Siitä huolimatta maalisarake näyttää nollaa kahden ottelukierroksen jälkeen. Newcastlen heikot esitykset jatkuivat Carabao Cupissa kun Nottingham pudotti ”Harakat” ulos cupista.

Newcastle kärsii pahoista poissaoloista heti kauden alussa. Kapteeni ja keskikentän moottori Jonjo Shelvey on tänään pelikiellossa. Puolustuslinjasta puuttuu Dummet sekä Yedlin. Lisäksi Gaylen ja Lejeunen pelaaminen on erittän epävarmaa.

Vierasjoukkue West Ham on kahden kierroksen jälkeen nollassa pisteessä ja painolasti Slaven Bilicin harteilla kasvaa päivä päivältä suuremmaksi.

West Ham kärsi kauden avauksessaan 4-0 tappion Manulle erittäin heikon esityksen päätteksi. Edellisellä kierroksella Southampton vei West Hamilta pisteet, mutta vieraiden esitys oli jo lupauksia herättävä ja joukkue taisteli vajaamiehisenäkin varsin hyvin.

West Ham kärsii myös loukkaantumisista. Puolustuslinjasta puuttuu tänään kokenut ja tärkeä Reid. Reidin lisäksi Arnautovic on varmasti pois pelistä pelikieltonsa takia. Carrol ja Lanzini ovat paranemaan päin, mutta heidän pelaamisensa on vielä tänään epävarmaa.

Molemmat joukkueet tarvitsevat ja haluavat tästä ottelusta pisteitä. Newcastle on ollut heikko hyökkäyspäässä kun puolestaan West Hamin puolustuslinja on rakoillut pahasti. Ottelu tulee olemaan varmasti tasainen, mutta vieraiden 3,28 kerroin on otettava mukaan peleihin sillä Harakat eivät ole noin suuri suosikki vaikka ottelu pelataankin heidän kotikentällään.

Tästä Coolbetin Valioliiga -kohteisiin!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

Aiheeseen liittyvät uutiset