Valioliiga 27.2: Leicester takaisin voittojen tielle!

Valioliiga | Vvihjeet.com

Valioliiga jatkuu tänään pienen taon jälkeen. Tauon aikana joukkueet tahkosivat mm FA Cuppia, joten kaikki joukkueet eivät ole päässeet huilaamaan pienen breikin aikana.

Leicester – Norwich

Valinta: Leicester (1,63) / Kotijoukkue tekee maalin molemmilla puoliajoilla (2,43)

Kauden sensaatiojoukkue Leicester lähtee hakemaan tänään voittoa Arsenalille kärsityn tappion jälkeen. ”Ketut” menivät tässä ottelussa johtoon Jamie Vardyn rankkarimaalilla, mutta Arsenal kiri lopulta voittoon aivan ottelun loppuhetkillä. Leicester pelasi kelpo ottelun vaikka joukkue joutui pelaamaan pitkän tovin vajaalla Simpsonin hölmön punaisen johdosta.

Leicesterin valmentaja Claudio Ranieri totesi ottelun alla, että seuraavat viisi ottelua ovat mestaruustaiston kannalta äärimmäisen tärkeitä. Leicester kohtaa seuraavissa otteluissaan WBAn, Watfordin, Newcastlen sekä Crystal Palacen.

Tänään Leicester kohtaa kotonaan heikossa vireessä olevan Norwichin, joten ”Ketut” lähtevät otteluun selkeänä ennakkosuosikkina. Ranieri sanoi, että ottelu ei tule olemaan helppo, mutta en jaksa millään uskoa, että tässä ottelussa nähtäisiin yllätyksiä.

Leicester on hävinnyt tällä kaudella vain kertaalleen King Power Stadiumilla ja tämän lisäksi Leicester on pitänyt maalinsa puhtaana neljässä edellisessä kotiottelussaan.

Vierasjoukkue Norwichin meno ei ole ollut kovinkaan vakuuttavaa viime aikoina. Norwich onnistui katkaisemaan viiden ottelun mittaisen tappioputkensa edellisellä kierroksella, kun joukkue venyi 2-2 tasapeliin West Hamin kanssa. Kaiken lisäksi Norwichin edellinen voitto on lähes kahden kuukauden takaa.

Norwich on tällä hetkellä sarjan heikoimpia vierasjoukkueita. Norwich on hävinnyt 13 vierasottelustaan peräti yhdeksän ja joukkue on päästänyt näissä otteluissa peräti 30 maalia. Neljä edellistä reissupeliä on päättynyt tappioon ja ”Canaries” on onnistunut tekemään näissä peleissä vain yhden maalin ja kaiken lisäksi pallo on poimittu omasta maalista 11 kertaa.

Kuten aiemmin totesin, en jaksa uskoa yllätyksiin tässä ottelussa sillä Norwichin vire on tällä hetkellä surkea. Kotijoukkueen kerroin on painettu aika alas, mutta se kelpaa edelleen peleihin. Myös kotijoukkueen kahden maalin voitto on hyvinkin todennäköinen ja rohkeimmat poimivat myös sen vedon talteen.

Muut valinnat:

Stoke (1,92)

Watford – Bournemouth, yli 2,5 maalia (2,14)

Mahrez tekee maalin (2,60)

Ighalo tekee maalin (2,60)

Tästä Valioliiga -kohteisiin!

Aiheeseen liittyvät uutiset