Valioliiga 27.8: St. Marry´s Stadiumilla nähdään maaleja!

Valioliiga | Vvihjeet.com

Valioliigan kolmas kierros potkaistiin käyntiin jo klo 14:30 Tottenhamin ja Liverpoolin välisellä ottelulla. Otteluita on, kuitenkin vielä rutkasti jäljellä sillä tänään pelataan vielä peräti seitsemän Valioliiga -kamppailua.

Southampton – Sunderland

Valinta: Yli 2,5 maalia (1,95)

Southampton kohtaa tänään St. Marry´s Stadiumilla alavireisesti kautensa aloittaneen Sunderlandin. Kotijoukkue Southampton on kerännyt kauden avausotteluistaan vain yhden pisteen, mutta toisaalta vastassa ovat olleet Watford sekä kovassa vireessä oleva Man Utd.

Southamptonin kokoonpano muuttui jälleen siirtoikkunan aikana hurjasti, kun joukkue menetti mm. Manen, Wanyaman, Pellen muihin seuroihin. Menetykset ovat tuntuvia, mutta toisaalta ”Saints” on kestänyt isot menetykset aiemminkin ja yllättänyt positiivisesti.

Vierasjoukkue Sunderlandin kausi on alkanut murheellisesti kahdella tappiolla. David Moyesin luotsaaman Sunderlandin peräpää näyttää vuotavan pahasti ja hyökkäyspäässä maalipaikkojen luominen tuntuu olevan Jermain Defoen sekä Adnan Januzajn harteilla.

Moyes joutuu miettimään päivän kokoonpanoa jälleen todella tarkasti sillä joukkue menetti jälleen yhden pelaajan sairastuvalle, kun joukkueen kippari John O´Shea loukkasi jalkansa edellisessä ottelussa. Sunderland on tällä hetkellä järkyttävässä loukkaantumiskierteessä, joten on helppo ennustaa, että vaikeudet saavat jatkoa tänäänkin.

Saints on ottelun supersuosikki, mutta Sunderland pystyy rankaisemaan kotijoukkue tilaisuuden tullen Jermain Defoen johdolla. Yli 2,5 maalille tarjottu (1,95) kerroin on sen verran houkutteleva, että tartumme siihen kiinni tässä kamppailussa.

Muut valinnat:

Leicester (1,76)

Everton yli 1,5 maalia (1,71)

Lyö vetoa Coolbetilla ja voita Valioliigamatka

Coolbet tarjoilee mahtavan kisan Valioliigan kolmelle ensimmäiselle kierrokselle. Kilpailun pääpalkintona on kahden hengen matka vapaavalintaiseen Valioliiga-otteluun. Osallistuminen on helppoa sillä kisaan pääsee mukaan lyömällä viisi viiden euron suuruista vetoa Valioliigaan. Tämän jälkeen olet mukana arvonnassa. Pääset osallistumaan kisaan tästä.

Tästä Coolbetin Valioliiga-kisaan!

Valioliiga-betsit talteen Coolbetilla!

Aiheeseen liittyvät uutiset