Valioliiga 28.2: Jättiläisten kohtaaminen Old Tradfordilla!

Valioliiga | Vvihjeet.com

Eiliseltä Valioliiga -kierrokselta saatiin napattua Leicesterin sekä Stoken kotivoitot kiinni. Tänään Valioliigassa pelataan vain kaksi ottelua, mutta molemmat pelit ovat mestaruustaiston kannalta hyvin merkittäviä. Jättiläisten kohtaamisessa Man Utd isännöi Arsenalia ja päivän toisessa ottelussa Swansea matkustaa White Hart Lanelle Spursin vieraaksi.

Man Utd – Arsenal

Valinta: Molemmat joukkueet tekevät maalin (1,85) / Yli 2,5 maalia (2,14)

Päivän kuumimmassa ottelussa panokset ovat kovat. Kotijoukkue Man Utd:lla on vielä mahdollisuus kivuta europeleihin, kun vierasjoukkue Arsenal taistelee vielä Valioliigan mestaruudesta. Ottelusta on povattu vähämaalista taistoa, mutta me olemme tästä hieman eri mieltä.

Man Utd voitti viikolla Midtjyllandin helpohkosti 5-1 ja eteni jatkoon Eurooppaliigassa. Nuori lupaus Marcus Rashford käytti mahdollisuutensa Martialin loukkaannuttua ja mies iski kaksi häkkiä Tanskalaisten verkkoon.

Man Utd saanee tänään De Gean sekä Smallingin takaisin avauskokoonpanoon. Myös Januzaj sekä Rojo saatetaan nähdä tänään kentällä. Martialin pelaaminen on tänään epävarmaa ja on hyvin todennäköistä, että Rasford ottaa hänen paikkansa avauksessa.

Vierasjoukkue Arsenal pelasi viikolla Mestarien liigaa sekä FA Cuppia. Gunners taipui kotonaan Barcelonalle Mestarien liigan ottelussa ja tämän lisäksi joukkue jäi 0-0 tasapeliin Hull Cityn kanssa FA Cupissa, joten Arsenal ei ole onnistunut maalinteossa kahteen perättäiseen otteluun.

Arsenal pelasi kelpo pelin Barcelonaa vaikka 0-2 tulos ei vakuuttanut ketään. Gunnersilla oli ottelun aikana lukuisia mahdollisuuksia maalintekoon, mutta nämä paikat tuhlattiin ja lopulta Barcelona korjasi potin.

Arsenal tarvitsee tämän päiväisestä ottelusta ehdottomasti voiton sillä Leicester voitti eilen Norwichin 1-0 Ulloan viimehetken osumalla. Samalla ”Ketut” karkasivat viiden pisteen päähän Arsenalista. Gunners on voittanut Old Tradfordilla Valioliiga- ottelun viimeksi vuonna 2006.

Man Utd on voittanut vain kaksi kuudesta edellisestä kotiottelustaan, mutta joukkueen kuntokäyrä näyttää tällä hetkellä lieviä nousun merkkejä. Kotijoukkue on asetettu tässä ottelussa yllättävän suureen altavastaajan asemaan mitä en täysin allekirjoita.

Molempien joukkueiden puolustuslinja vaikuttaa tällä hetkellä hyvin virhealttiilta, joten uskon, että tänään nähdään maaleja kentän molemmissa päädyissä. Yli 2,5 maalille tarjottu (2,14) on kelpo valinta tähän otteluun.

Muut valinnat:

Tottenham – Swansea , maali molemmilla puoliajoilla (1,79)

Tottenham yli 1,5 maalia (1,65)

Valioliiga-kohteet talteen tästä!

Aiheeseen liittyvät uutiset