Valioliiga 4.3: Kolmen kotijoukkueen päivä!

Valioliiga tarjoilee meille tänään seitsemän ottelun kierroksen. Me nappaame tänään vetolapulle rohkeasti kolme suoraa kotivoittoa mukavilla kertoimilla.

Swansea – Burnley

Valinta: Swansea (2,02)

Swansean meno on muuttunut täysin kun Paul Clement otti ohjat käsiinsä. Swansea on napannut viidestä edellisestä ottelustaan kolme voittoa vaikka ohjelma on ollut varsin haastava. Swansea on voittanut kaksi edellistä kotiotteluaan ja näyttää sille, että fanien usko joukkueeseen on hiljalleen palautumassa.

Paul Clementin Swansea pystyy pitämään palloa, mutta tarvittaessa joukkue vetäytyy todella alas puolustumaan omaa maaliaan. Tänään Swansea pitänee enemmän palloa kuin vierasjoukkue Burnley.

Burnleyn vierastilasto on edelleen murheellinen sillä joukkue ei ole onnistunut voittamaan vielä kertaakaan vieraskentällä. Burnleylta puuttuu tänään kokoonpanosta pelikiellossa oleva Ashley Barnes. Burnleylla on myös muutama muu mahdollinen poissaolo joten vieraspelistä on tulossa jälleen haastava.

WBA – Crystal Palace

Valinta: WBA (2,33)

Kauden positiivisimpiin yllättäjiin lukeutuva WBA saa tänään vastaansa vaikeuksissa olevan Crystal Palacen. WBA on tällä hetkellä mahtavassa iskussa sillä joukkue ei ole hävinnyt viiteen edelliseen otteluun.

The Hawthorns on kenelle tahansa vaikea paikka pelata, joten Crystal Palacen iltapuhteesta on tulossa haastava. Crystal Palace sai taannoin huonoja uutisia, kun Cristian Benteken polvivamma pitää miehen sivussa pelikentiltä tuskallisen pitkään.

Kun Connor Wickham ei pelaa ja Loic Remyn pelikunto on arvoitus niin Palacen maalinteko-ongelmat syvenevät entisestään. Kotijoukkue WBA:lta puuttuu tänään kokoonpanosta vain laituri Matt Phillips.

Leicester – Hull City

Valinta: Leicester (1,86)

Leicester erotti Claudio Ranierin Sevillalle kärsityn tappion jälkeen. Tämä ratkaisu puhututti monia tahoja ympäri maailmaa ja tuntuu sille että mielipiteet potkuista jakautuivat aika lailla kahtia.

Ranierin potkujen jälkeen Leicesterin vetovastuu siirtyi Craig Shakespearelle. Shakespearen debyytti oli ikimuistoinen, kun Leicester kaatoi Liverpoolin kotiyleisönsä edessä 3-1.

Jamie Vardy osui voitokkaassa ottelussa kahdesti ja illan kruunasi Daniel Drinkwaterin upea puolivolley-osuma kulman jälkitilanteesta. Näiden maalien merkitystä ei voi vähätellä ja se näkyi myös pelaajien vapautuneissa tuuletuksissa.

Leicesterin musta kausi on nyt ohi tai niin me ainakin uskomme. Usko on palannut jälleen King Power Stadiumille ja se on jotain mitä treenikentillä ei voi harjoitella. Leicesterin edellinen ottelu toi mieleen muistoja viime kauden satumaisesta tarinasta jolloin kaikki tilanteet kääntyivät Leicesterille.

Vaikka Hull City on pelannut viime aikoina pirteästi niin se ei taida tänään riittää sillä Leicester on palannut!

Valioliiga-betsit talteen Coolbetilla!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

Aiheeseen liittyvät uutiset