Valioliiga 3.2: Amex Stadiumilla taistellaan tärkeistä pisteistä!

Valioliiga-sunnuntai

Valioliiga jatkuu tänään seitsemän ottelun kierroksella. Tämän päivän kierros tarjoilee monta todella mielenkiintoista ottelua , joista tarkempaan tarkasteluun päätyi Amex Stadiumilla pelattava Brighton – West Ham -ottelu.

Brighton – West Ham

Valinta: Yli 2 maalia (2,00) @Coolbet

Sarjanousija Brighton haastaa tänään kotikentällään West Hamin. Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen tällä kaudella päättyi Brightonin selkeään 0-3 vierasvoittoon. Edellä mainitusta tuloksesta ei kannata kuitenkaan vetää sen suurempia johtopäätöksiä sillä kyseinen ottelu pelattiin Valioliigan yhdeksännellä ottelukierroksella.

Brighton on napannut viidestä edellisestä Valioliiga -ottelustaan vain kolme pistettä mutta FA Cupissa, joukkue onnistui kaatamaan Crystal Palacen sekä Middlesbroughin. Tänään joukkueella on jälleen mahdollisuus palata voittokantaan West Hamin kustannuksella.

Vierasjoukkue West Ham löytyy kuntopuntarin seitsemänneltä sijalta. West Ham on napannut viidestä edellisestä ottelustaan mukavat yhdeksän pistettä. West Ham on pelannut Valioliigassa kuusi ottelua ilman tappiota, joten voitanee sanaoa että David Moyes on saanut Lontoolaisten kurssin käännettyä oikeaan suuntaan.

Kotijoukkue Brighonilla ei ole tänään mitään merkittäviä poissaoloja. Samaa ei voi sanoa West Hamista sillä joukkueen sairastupa on täynnä. West Hamin kokoonpanosta puuttuvat tänään varmuudella Carroll, Masuaku, Obiang, Lanzini sekä Fernandes. Kapteeni Reidin sekä hyvässä vireessä olevan Arnautovicin pelaaminen on myös epätodennäköistä. Pahimmat poissaolijat ovat Lanzini ja Arnautovic sillä heillä on iso vastuu West Hamin hyökkäyspelissä. Kapteeni Reidin puuttuminen takalinjoilta tuo myös pienen miinuksen vieraiden kokoonpanoon.

West Hamin kokoonpanossa on myös muutama positiivinen uutinen sillä Fonte ja Antonio ovat jälleen käytettävissä. Myös uusi täsmähankinta Joao Mario on kokoonpanossa.

Brightonin kotietu nostaa tänään kotijoukkueen kertoimien valossa varsin selväksi suosikiksi. Me emme allekirjoita tätä täysin ja lähdemme pelaamaan tämän kohteen vedot maalimäärän sekä vierasjoukkueen kautta. Yli 2 maalia vedolle tarjottu 2,00 kerroin on varsin korkea kun huomioidaan joukkueen edellisien otteluiden tuloksia.

Brightonin neljässä edellisessä ottelussa on nähty vähintään kaksi maalia. Kun tähän lisätään vielä fakta joka kertoo että West Ham on onnistunut tekemään vähintään yhden maalin kahdeksassa edellisessä ottelussaan niin yli 2 maalia kelpaa vetoihin mainiosti Lanzinin ja Arnautovicin poissaoloista huolimatta.

Muut Valioliiga -valinnat

West Ham, tasapeli ei vetoa (2,36)

Aiheeseen liittyvät uutiset