Valioliiga: Bournemouth saapuu Anfieldille!

Täksi kaudeksi Valioliigaan noussut AFC Bournemouth joutuu todelliseen tulikasteeseen, kun se vierailee maanantai-iltana Anfieldillä. Bournemouthin manageri Eddie Howe painotti lehditötilaisuudessa, että tämä on ainutlaatuinen peli Bournemouthin pelaajille ja tästä tulee nauttia täysin rinnoin!

Kausi lähti molemmilla joukkueilla käyntiin viime viikolla. Liverpool haki erittäin tärkeän vierasvoiton Stokesta Philippe Coutinhon kauniin maalin ansiosta. Bournemouth taas koki tappion ensimmäisessä ottelussa kotikentällään Aston Villaa vastaan.

Bournemouthin peli Villaa vastaan oli paikoin positiivisesti yllättävää. Se hallitsi peliä ja piti palloa sekä loi maalintekopaikkoja. Liverpoolin peli oli ajoittain todella tahmeaa, mutta kiitos Coutinhon lähti tärkeät kolme pistettä Stoken kylmästä illasta Liverpooliin.

Tämän illan kamppailusta en kuitenkaan kovinkaan tasaista lähde odottamaan. Liverpoolin materiaali on vieraita selkeästi kovempi ja kun kotietu lasketaan mukaan, voi lopputulos olla yllättävänkin tyly. Liverpoolin kahden maalin voitto tarjoaakin huikean kertoimen, joka kannattaa ehdottomasti käyttää hyväksi.

Valinta: Liverpool -1,5 (2,28)

Aiheeseen liittyvät uutiset