Valioliiga jatkuu maaottelutauon jälkeen!

Valioliiga | Vvihjeet.com

Valioliiga jatkuu tänään seitsemällä ottelulla. Luvassa on huikea kattaus sillä päivä startaan heti Everton – Chelsea ottelulla ja illan kruunaa vielä Manun ja Liverpoolin välinen taisto.

Watford – Swansea

Valinta: Swansea, tasapeli ei vetoa (1,90)

Kotijoukkue Watford metsästää tänään kauden avausvoittoaan. Neljästä ensimmäisestä ottelusta on kasassa kolme tasapeliä ja yksi tappio.

Watfordin molemmat kotiottelut ovat päättyneet 0-0 tulokseen, joten Vicarage Roadilla ei ole nähty maaleja vielä tällä kaudella.

Vierasjoukkue Swansea on aloittanut kautensa upeasti. Neljästä ottelusta on kasassa kaksi voittoa ja kaksi tasapeliä. Edellisellä kierroksella Swansea kaatoi Manun sensaatiomaisesti 2-1.

Vaikka Swansea on pelannut joukkueena loistavasti niin muutama nimi on pakko nostaa esille. Hyökkäyspäässä GomisAyew kaksikko on tehnyt todella kovaa jälkeä ja kun Jojo Shelvey jakelee tälle kaksikolle namupasseja pelistä toiseen niin homma toimii mallikkaasti.

Swansean voitolle tarjotaa maukasta (2,80) kerrointa, joka on kyllä kiehtova tarjous. Swansean molemmat vierasottelut ovat kuitenkin päättyneet tasapeliin, joten tasapelin mahdollisuus on tänään sen verran suuri, että varmistellaan kohde dnb-vedolla.

Crystal Palace – Man City

Valinta: Man City (1,75)

Sarjan kärkikamppailu. Kyllä, kuulitte oikein. Upean alkukauden pelannut Crystal Palace kohtaa tänään Selhurst Parkilla sarjakärki Man Cityn.

Crystal Palace on siis sarjassa toisena kolmella voitolla ja yhdellä tappiolla. Edellisellä kieroksella joukkue kaatoi Chelsean Stamford Bridgellä hurjan ottelun jälkeen 1-2.

Crystal Palaceen täksi kaudeksi hankittu taituri Yohan Cabaye on osoittautunut loistavaksi hankinnaksi jo neljän kierroksen jälkeen. Myös Wolwerhamptonista hankitun Bakary Sakon otteet ovat olleet vakuuttavia.

Vierasjoukkue Man City johtaa sarjaa neljällä voitolla ja joukkueelle ei ole tehty vielä ainuttakaan maalia. Maaliero näyttää lukemaa 10-0.

Man Cityltä puuttuu tänään kokoonpanosta Fabian Delph, Pablo Zabaleta, Gael Clichy sekä David Silva. Wolfsburgista isolla rahalla hankittu Kevin De Bruyne on tänään kokoonpanossa ja uskon miehen ottavan Silvan paikan avauskokoonpanossa.

Selhurst Park on vaikea paikka pelata ja se tasoittaa ottelun asetelmia. Tästä huolimatta Cityn esitykset ovat olleet alkukaudesta niin vakuuttavia, että vieraiden voitolle tarjottua 1,75 kerrointa ei voi ohittaa.

Muut valinnat:

Southampton, tasapeli ei vetoa (1,75)

 

 

 

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset