Valioliiga jatkuu maaottelutauon jälkeen!

Valioliiga jatkuu tänään seitsemällä ottelulla, joista Chelsean ja Leicesterin välinen kamppailu on jo käynnissä. Ennakkosuosikkien kertoimet ovat painettu tänään aika alas, joten tuloksia lähdetään hakemaan maalimäärien kautta.

Stoke – Sunderland

Valinta: Yli 2,5 maalia (2,00)

Nykyisin Bet365 Stadium -nimellä tunnetulla areenalla kohtaa tänään kaksi alavireistä joukkuetta. Kumpikin joukkue metsästää vielä kauden avausvoittoaan ja molemmat porukat löytyvät peräkkäisiltä sijoilta sarjan hänniltä. Stoken edellisessä ottelussa hankittu vieraspiste Manulta toi kuitenkin pientä valoa tunnelin päähän.

Molempien joukkueiden puolustuspeli on ollut todella heikkoa, joka johtuu osittain useista loukkaantumisista. Etenkin vierasjoukkue Sunderland kärsii edelleen useista loukkaantumisista ja se vaikeuttaa David Moyesin työtä entisestään.

Stoke pääsee jatkamaan Valioliiga -taivalta kotikentällään. Kotiottelu juuri heikkoa Sunderlandia vastaan onkin suuri mahdollisuus Stokelle. Tehottomuudesta kärsinyt Stoke on tehnyt tähän mennessä vain viisi maalia, joten ruuti on ollut erittäin märkää. Stoken kannalta hyviä uutisia olivat joukkueen tähtipelaaja Marko Arnautovicin onnistumiset maajoukkueessa. Arnautovic nimittäin tykitti molemmat Itävallan maalit Walesia vastaan pelatussa MM-karsinta -ottelussa.

Stokella on tänään näytön paikka ja joukkue haluaa takuulla käyttää saumansa. Ottelusta on ennakoitu jopa vähämaalista taistoa, mutta me näemme asian toisin. Kentällä nähdään tänään kaksi heikossa iskussa olevaa puolustuslinjaa ja paikkoja tulee avautumaan takuulla molempiin päätyihin. Näin ollen me nappaamme häntäpään taistoon rohkeasti yli 2,5 maalia mukavalla (2,00) kertoimella ja luotamme, että ainakin Stoke herää tänään pelaamaan kotiyleisönsä edessä.

Muut Valioliiga -valinnat

Bournemouth – Hull yli 2,5 maalia (2,02)

Valioliiga -betsit talteen Coolbetilla!

Aiheeseen liittyvät uutiset