Valioliiga: Kausi aloitetaan maistuvalla triplalla!

Valioliiga | Vvihjeet.com

Valioliigan starttia on hehkutettu nyt jo sen verran jokaisesta tuutista, että alkaa tulla pian korvista ulos, mutta nyt aletaan vasta puhumaan oikeasti asiaa! Vuorossa ovat tämän kauden ensimmäiset Valioliiga-betsit ja päätin tuossa juuri, että osutaan heti kaikki oikein!

Manchester United – Tottenham

Valinta: Yli 2,5 maalia (1,85)

Valioliiga polkaistaan käyntiin lauantain huippu ottelulla, kun Spurs saapuu vieraaksi Old Traffordille. Kun kyseessä on kauden ensimmäinen ottelu on parempi jättää voittajavedot vetämättä. Odotettavissa on kuitenkin maaleja. Kummankaan joukkueen vahva hyökkäyskalusto tuskin jättää maalivahteja kylmäksi ja maaleja on lupa odottaa.

Jos tässä kuitenkin pitää jotain lopputulosta lähteä arvailemaan laitetaan markat ManUn 2-1 kotivoitolle. Tämä tukee myös yli 2,5 maalin valintaamme.

Everton – Watford

Valinta: Everton -0,5 (1,75)

Täksi kaudeksi Valioliigaan noussut Watford ei ensimmäisessä ottelussaan tule pääsemään helpolla. Isäntäjoukkue Evertonin viime kausi ei mennyt varmastikkaan täysin suunnitelmien mukaan joten näemme varmasti alkuvihellyksestä lähtien vihainen ja nälkäinen Toffees-lauma.

Rohkeimmat voivat iskeä lapulle myös hyvällä tasoituksella vähintään kahden maalin voittoa. Pelataan me varman päälle kuitenkin!

Chelsea – Swansea

Valinta: Chelsea -1,5 (2,16)

Hallitseva mestari kohtaa kauden avauksessa Swansean Stamford Bridgellä. Viime kaudella ilman tappioita kotonaan pelannut Chelsea lähtee tähän kamppailuun selkeänä suosikkina. Tasoitusvedot ovat aina ikäviä, mutta kotipeliin kelpuutetaan tasoituksellakin.

Tripla antaa kokonaiskertoimeksi 6,88 jolla on loistava aloittaa tämä Valioliiga-kausi! Käykää lukemassa myös Valioliigan kausiennakko. Kausiennakon jokaisesta joukkueesta löydät TÄSTÄ!

Aiheeseen liittyvät uutiset