Valioliiga: Manchester United vierailee Villa Parkilla!

Valioliiga | Vvihjeet.com

Valioliiga polkaistiin vauhdilla viime viikonloppuna käyntiin ja tänään jatketaan toisen kierroksen merkeissä. Päivän ainoassa ottelussa Manchester United saapuu Aston Villan vieraaksi Villa Parkille. Pelivihjeet ovat jo tulilla!

Mielenkiintoinen ottelu on siis tänään edessä. Molemmat joukkueet aloittivat kautensa voitolla ja lähtevät varmasti lisäpisteiden hakuun entistä nälkäisempinä. Aston Villa haki pisteet Bournemouthin vieraista Rudy Gesteden maalilla ja ManU piti pisteet kotona, kun Kyle Walker sivalti pallon omaan maaliin Tottenhamin epäonneksi.

Henkilökohtainen luotto on erittäin kova Manchester Unitediin tällä kaudella ja vaikka viime kaudella erityisesti helpot vieraspelit tuottivat haasteita Red Devilsille, uskon tällä kaudella asian olevan ihan toisin. Tässä kamppailussa tasoero paistaa erittäin vahvasti, mutta varovaisuus ja maltti ovat kuitenkin tärkeitä betsejä miettiessä.

Manchester Unitedille tarjottava kerroin kelpaa meille. Kahden maalin voitolle saa jo todella maukasta kerrointa, mutta kuten sanoin, pysytään järkevinä. Maaleja en usko kovinkaan paljoa nähtävän, joten myös alle 2,5 maalia on erittäin hyvä kohde lapulle.

Valinnat:

Manchester United -0,5 (1,72)

Alle 2,5 maalia (1,72)

Aiheeseen liittyvät uutiset