Valioliiga: Southampton vierailee Selhurst Parkilla

Valioliiga -lauantai on jo potkaistu käyntiin Man Cityn ja Chelsean välisellä kamppailulla. Tänään on luvassa vielä kuusi ottelua, joista viisi alkaa reilun tunnin kuluttua.

Crystal Palace – Southampton

Valinta: Southampton (2,30)

Crystal Palace kohtaa tänään kotikentällään Southamptonin. Selhurst Park on ollut vuosien saatossa hankala paikka vierailla, mutta tällä kaudella Palace ei ole pystynyt venymään kotikentällään erikoisiin suorituksiin.

Palace on tällä hetkellä hurjassa kuuden ottelun tappioputkessa. Joukkuen puolustus vuotaa pahasti eikä hyökkäyspäässäkään olla nähty ihmeitä. Kaiken tämän lisäksi joukkueen tärkeimpiin pelaajiin lukeutuva keskikentän rytmittäjä Yohan Cabaye on tänään pelikiellossa.

Vierasjoukkue Southampton on parantanut juoksuaan heikon alun jälkeen. Saints nappasi edellisellä Valioliiga -kierroksella maukkaan 1-0 kotivoiton Evertonista. Hyvät otteet jatkuivat myös keskiviikkona Liiga Cupin -ottelussa, jossa joukkue kaatoi Arsenalin upeasti 0-2.

Saints on päästänyt sarjassa toiseksi vähiten maaleja ennen tämän illan ottelua, joten heikkovireisen Palacen illasta on tulossa vaikea. Saintsille tarjottu (2,30) kerroin on syytä ottaa talteen vaikka kyseessä onkin vierasottelu.

Sunderland – Leicester

Valinta: Yli 2,5 maalia (1,92)

Tässä ottelussa kohtaa kaksi surkean alkukauden pelannutta joukkuetta. Sunderland tuskailee edelleen loukkaantumisien kanssa, mutta rehellisesti sanottuna joukkueen manageri David Moyes ei voi laittaa kaikkea tämän asian piikkiin.

Claudio Ranierin ”Kettulauma” on pelannut loistavasti Mestarien liigassa, mutta Valioliigassa meno on takkuillut toden teolla. Puolustuspeli sakkaa ajoittain pahasti ja viime kauden tähdet Riyad Mahrez sekä Jamie Vardy ovat olleet pahasti jäässä.

Tänään Leicesterillä on hyvä mahdollisuus palata voittokantaan myös Valioliigassa, mutta Sunderlandilla on sanansa sanottavana. Uskon vahvasti, että molemmat joukkueet kykenevät tänään maalintekoon ja näin ollen me odottelemme maalirikasta ottelua.

Tästä Valioliiga -kohteisiin!

 

Aiheeseen liittyvät uutiset