Valioliiga: Sunnuntain kahden ottelun pelivihjeet!

Valioliiga | Vvihjeet.com

Valioliigassa pelataan tänään kaksi ottelua. Päivä laitetaan käyntiin Crystal Palacen ja Arsenalin kamppailulla ja ilta päätetään kiivaaseen taisteluun Manchester Cityn ja Chelsean välillä. Pureeko ärsytetty Gunners heti ihon alle ja jatkaako City loistavia otteitaan?

Crystal Palace – Arsenal

Valinta: Yli 2,5 maalia (1,86)

Tästä ottelusta on luvassa todellinen trilleri, kun ensimmäisen ottelunsa kotona West hamille hävinnyt Arsenal saapuu Crystal Palacen vieraaksi. Palace hoiti oman avauksensa tyylillä, kun se kaatoi Norwichin vieraissa lukemin 1-3. Tähän kasvojenpesuun luulisi Gunnersin lähtevän kovalla sykkeellä ja maaleja on lupa odottaa.

Lapulle yli 2,5 maalia on loistava kohde. Myös ”molemmat joukkuuet tekevät maalin” -kohde on erittäin hyvä valinta tähän otteluun.

Manchester City – Chelsea

Valinta: Manchester City -0,5 (2,20)

Manchester City aloitti kautensa todella tyylikkäästi kaatamalla vieraissa West Bromwichin lukemin 0-3. Chelsean kauden avauspeli ei aivan yhtä paljoa saa kiitosta, kun siniset nyhjäsivät tasurin kotikentällä Swanseata vastaan. Kirsikkana kakun päällä oli vielä Thibaul Courtoisin suora punainen, jonka johdosta mies on tästä ottelusta sivussa.

Ottelusta on lupa odottaa aikamoista nyhjäystä. Chelsea tulee keskittymään oman maalin varjelemiseen, kun taas Citizens hyökkäämiseen. Ottelu kääntyy lopulta yllättävänkin helposti kuitenkin Citylle ja me poimitaan tuo maistuva kerroin.

Aiheeseen liittyvät uutiset