Valioliiga: Tuhti vihjepaketti lauantain kierrokselle!

Valioliiga-sunnuntai

Valioliiga jatkuu tänään kahdeksalla ottelulla. Lauantaina nähdään hurjia taistoja derbyjen muodossa, kun Everton ja Liverpool kohtaavat vauhdikkaassa Mersysiden derbyssä. Illan kruunaa Etihadilla pelattava Manchesterin derby.

Vaikka launataina nähdäänkin huikeita ”derbyjä” niin Valioliiga-vihjeet napataan tällä kertaa pääosin kierroksen muista otteluista. Ohessa tuhti paketti pelattavaa lauantain kierrokselle.

Watford – Burnley

Valinta: Yli 2 maalia (1,85 @Coolbet)

Iskemme kiinni tälläkin viikolla Burnleyn peliin. Burnleyn otteluita on arvioitu kierros toisensa perään varsin vähämaalisiksi. Olemme pelaneet usein näitä arvioita vastaan menestyksekkäästi sillä Burnley on hienossa vireessä tällä hetkellä. Siitä hyvänä osoituksena, Burnley nappasi edellisellä ottelukierroksella kolmannen perättäisen voittonsa, kun WBA kaatui vieraskentällä 1-2.

Burnley on jäänyt seitsemässä edellisessä ottelussaan vain kertaalleen ilman maalia. Uskomme että maaliputki jatkuu tänään ajoittain ailahtelevan Watfordin vieraana.

Watdord katkaisi edellisessä ottelussa kahden ottelun mittaisen tappioputkensa, kun joukkue pelasi 2-2 tasapelin Bournemouthin kanssa. Watford oli pitkään kiinni voitossa, kunnes kokenut Jermain Defoe toi Bournemouthin tasoihin lisäajalla.

Watford on pelannut viime aikoina loistavasti kotikentällään ja juuri kotietu kääntää Watfordin ottelun suosikiksi.  Watford onnistunee tänään maalinteossa ainakin kertalleen, mutta myöskin Burnleyn maali on hyvin todennäköinen.

Uskon, että Vicarage Roadilla tullaan näkemään tänään vauhdikas ottelu ja näin ollen yli 2 maalia veto 1,85 kertoimella sopii tähän asetelmaan mainiosti.

Muut Valioliiga-vihjeet:

Everton – Liverpool, yli 2,5 maalia (1,90)

Bournemouth yli 1,5 maalia (2,11)

Aiheeseen liittyvät uutiset