Valioliiga-vihje: The Hawthornsilla nähdään maaleja!

Valioliiga-sunnuntai

Valioliiga-vihje tulee tänään The Hawthornsilta, jossa WBA isännöi hienoa kautta pelaavaa Burnleyta. WBA tarvitsee ottelusta pisteitä sillä joukkue on jumittunut sarjan viimeiselle sijalle.

Valioliiga-vihje

WBA – Burnley

Valinta: Yli 2 maalia (1,95 @Coolbet)

WBA on ajautunut kriisiin. Joukkueen uusi manageri Alan Pardew ei ole saanut joukkueen kurssia käännettyä ja WBA on jumittunut sarjan viimeiseksi. WBA on hävinnyt seitsemän edellistä Valioliiga-otteluaan ja viidessä edellisessä ottelussa joukkue on päästänyt peräti 12 maalia.

Juuri tällä hetkellä näytää siltä, että mikään ei pelasta WBA:ta putoamiselta. Pardewin systeemit eivät ole toimeneet lainkaan ja tuntuu siltä että miehellä ei ole minkäänlaista varasuunnitelmaa tai pelitapaa pitkän pallon lisäksi.

Vierasjoukkue Burnley on pelannut tähän mennessä upean kauden ja joukkue löytyy sarjataulukon seitsemänneltä sijalta. Kausi on jo nyt erittäin onnistunut mutta toisaalta, Eurooppa liigan karsintapaikka olisi vain viiden pisteen päässä.

Burnley on voittanut kaksi edellistä otteluaan. Etenkin edellisen ottelun 0-3 vierasvoitto oli hieno esitys Burnleylta vaikka West Ham olikin todella huono. Burnley on jäänyt vain kertaalleen ilman maalia kuudessa edellisessä ottelussa ja uskon vahvasti että joukkue onnistuu maalinteossa myöskin tänään.

Jos ja kun Burnley tekee maalin, on WBA:n pakko yrittää maalia hinnalla millä hyvänsä sillä joukkue on käytännössä pakkovoiton edessä.

Ottelun alku saattaa olla aikamoista kyttäilyä, mutta kuten aiemmin mainittiin niin WBA ei tyydy edes tasapeliin tänään. Yli 2 maalille tarjottu 1,95 kerroin on hyvä pelikohde, kun huomioidaan WBA:n tilanne sekä joukkueen puolustuspelin ongelmat.

Aiheeseen liittyvät uutiset