Valioliiga-vihje: Emiratesilla ei mässäillä maaleilla!

Valioliiga-sunnuntai

Valioliiga-vihje napataan tänään Arsenalin ja Southamptonin välisestä ottelusta. Eiliset Valioliiga-vihjeet päättyivät lopulta 2/3 tulokseen, kun Everton ja Liverpool pelasivat 0-0 tasapelin Goodison Parkilla.

Valioliiga-vihje

Arsenal – Southampton

Valinta: Alle 3 maalia (1,80) @Coolbet

Arsenal kohtaa tänään kotikentällään Southamptonin. Arsenal voitti torstaina CSKA Moskovan Eurooppa liigassa 4-1 vakuuttavan esityksen päätteeksi. Arsenal pelaa tällä hetkellä tuloksellisesti hyvää jaksoa sillä joukkue on voittanut viisi edellistä otteluaan.

Arsenalilla on ollut vain kaksi päivää lepoaikaa edellisestä ottelusta ja se tulee näkymään takuulla joukkueen kokoonpanossa. Ainakin Ospina, Maitland-Niles sekä Mkhitaryan ovat tämän päivän ottelusta sivussa. Myös Lacazette huilannee tänään sillä Aubameyang ei pelannut torstaina.

Vaikka Arsenal pelaa tuloksellisesti hyvää jaksoa niin joukkueen esitys edellisessä Valioliiga-ottelussa Stokea vastaan oli varsin heikko vaikka Gunners voitti ottelun lopulta 3-0. Tästä hyvänä osoituksena Arsenalin fanit palkitsivat ensimmäisen jakson esityksen raikuvalla vihellyskonsertilla.

Southamptonin heikot esitykset ovat jatkuneet myös valmentajanvaihdoksen jälkeen. Southampton onnistui voittamaan Wiganin FA Cupissa, mutta heti seuraavassa ottelussa ”The Saints” hävisi West Hamille peräti 3-0.

Southamptonin uudella managerilla, Mark Hughesilla on täysi työ pitää joukkue sarjassa sillä ”The Saints” on vajonnut sarjassa ensimmäisen putoajan paikalle. Southampton tuskailee tällä hetkellä maalinteon kanssa ja se näkyy myös tulostaululla sillä Saints ei ole onnistunut tekemään ainuttakaan maalia kolmessa edellisessä Valioliiga-ottelussaan.

Arsenal on iltapäivän suosikki, mutta mitään ilotulitusta tuskin nähdään. Gunners kierrättää paljon kokoonpanoaan ja se tasoittaa ottelun asetelmia.

Vierasjoukkue lähtee taistelemaan tosissaan pisteistä, mutta maalinteon vaikeus ei ole kadonnut mihinkään muutaman päivän aikana.

Arsenal hoitanee pelin, mutta maagiseen esitykseen on vaikea uskoa. Alle 3 maalia (1,80) kertoimella kelpaa mainiosti tähän peliin.

Aiheeseen liittyvät uutiset