Valioliiga-vihjeet: Burnley jälleen tapetilla!

Valioliiga-sunnuntai

Valioliiga-vihjeet palaavat eetteriin viikon tauon jälkeen. Valioliigassa pelataan tänään seitsemän ottelua, joista kenties mielenkiintoisin taisto nähdään Tottenhamin ja Man Cityn välillä.

Burnley – Leicester

Valinta: Yli 2 maalia (1,80)

Iskemme tälläkin viikolla kiinni Burnleyn otteluun. Olemme pelanneet Burnleyn peleihin yli 2 maalia-vetoja jo useamman viikon ajan hyvällä menestyksellä. Viime viikolla tämä veto tuotti jälleen tulosta, kun Watfordin ja Burnleyn välisessä kohtaamisessa tehtiin reippaasti maaleja.

Kotijoukkue Burnley on tällä hetkellä upeassa neljän ottelun voittoputkessa. Jos meno jatkuu samanlaisena kauden loppuun asti niin Arsenal saa olla tarkkana ettei Eurooppa liiga -paikka karkaa käsistä.

Leicester hävisi viime viikolla kotikentällään hieman yllättäen Newcastlelle 1-2. Vaikka Newcastle on tällä hetkellä hyvässä vireessä niin Leicesterissä odoteltiin parempaa tulosta kotipelistä.

Leicester on onnistunut maalinteossa neljässä edellisessä vierasottelussaan. Vierasmaali vaikuttaa tänäänkin hyvin todennäköiseltä, mutta yksi maali ei riitä tänään ottelun voittamiseen.

Burnley on iskenyt nyt neljässä perättäisessä ottelussaan vähintään kaksi maalia, joten maalinteossa ei ole ollut suuria ongelmia.

Yli 2 maalille tarjottu (1,80) kerroin on jälleen sen verran houkutteleva, että nappaamme sen mukaan launtain peleihin.

Muut Valioliiga-vihjeet:

Crystal Palace (1,92)

Huddersfield – Watford, yli 2 maalia (1,70)

Aiheeseen liittyvät uutiset