Valioliigaennakko: AFC Bournemouth

Bournemouth lähtee kauteen hyvällä hapella ja mukavilla uusilla nimillä. Joukkue on vahvistunut maalinsuulla että hyökkäyspäässä. Lupaavalta vaikuttava kausi on käsillä.

Eddie Howe

Joukkue: AFC Bournemouth

Valmentaja: Eddie Howe

Stadion: Vitality Stadium (11464)

Edellisen kauden sijoitus: 9.

Arvio tämän kauden sijoituksesta: 9.-12.

Seuraa häntä: Nathan Aké

Viime kausi

Bournemouth pelasi kelpo kauden viime syksystä alkaen ja päätyi tyylikkäästi sarjassa yhdeksänneksi saavuttaen samalla historiansa parhaan sijoituksen. Kaudelta ehkä parhaiten jäi mieleen Liverpoolin kokema 4-3 tylytys ottelussa, jossa cherryt käänsivät vartissa 1-3 tappioaseman 4-3 voitoksi. Tässä ottelussa muuten herra Aké laittoi viimeisen naulan arkkuun lisäajan kolmannella minuutilla. Erityismaininta myös Joshua Kingille, tälle norjalaisella maalipyssylle, joka niputti yhteensä 16 kaappia kauden aikana tilastoihinsa.

Merkittävimmät siirrot

Sisään:

Jermain Defoe

Sunderland -> Bournemouth

Kokenut konkari tekee paluun Bournemouthiin ja tulee olemaan isossa roolissa maalinteon suhteen. Kaikille osapuolille hyvä siirto. Defoen sopimus antoi myöden ilmaiselle siirrolle mikäli Sunderland tippuu pääsarjasta, joten tässä sitä ollaan nostamassa Bournemouthia joukkueena seuraavalle tasolle.

Asmir Begovic

Chelsea -> Bournemouth

Asmir Begovic on toinen kova paluumuuttaja Defoen lisäksi. Begovic tuo mukanaan myös johtajuutta ja kokemusta sekä veräjänvartijan paikalle kovaa lisäystä.

Nathan Aké

Chelsea -> Bournemouth

Aké pelasi jo viime kaudella lainalla Bournemouthissa, mutta siirtyi nyt pysyvästi joukkueen riveihin. Merkittävä siirto ja itseasiassa samalla seuran historian isoin rahallinen satsaus yksittäiseen pelaajaan. Isot on ainakin odotukset, joten siksi myös ansaittu seuraa häntä -tag tähän pelaajaan.

Ulos:

Bournemouthista lähti neljä pelaajaa lainalle alasarjoihin, joten mitään merkittävää ei tähän suuntaan tapahtunut.

Tuleva kausi

Tuleva kausi vaikuttaa Bournemouthin kannalta valoisalta. Se on tehnyt järkeviä ja joukkuetta eteenpäin vieviä hankintoja. Joukkueella on mahdollisuus yltää korkealle, mutta realismia on ennakoida kautta, joka päättyy 10. sijoituksen tuntumaan. Top 10 sijoitus tarjoaa Coolbetilla mukavan 4.00 kertoimen, joka löytyy myös allekirjoittaneen kausivedoista.

Mikäli taasen haluaa uskoa ihmeisiin, voi cherriesien mestaruutta käydä painamassa 400.00 kertoimella Coolbetilla!

Tästä Valioliigan kausivetoihin!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

Aiheeseen liittyvät uutiset