Valioliigaennakko: Huddersfield Town AFC

Huddersfield lähtee kamppailemaan sarjanousun jälkeen täysillä säilymisensä puolesta. Edessä on kova kausi, jossa omaan peliin uskominen laitetaan koetukselle.

Joukkue: Huddersfield Town AFC

Valmentaja: David Wagner

Stadion: John Smith’s Stadium (24 500)

Edellisen kauden sijoitus: Sarjanousija

Arvio tämän kauden sijoituksesta: 17.-20.

Seuraa häntä: Aaron Mooy

Viime kausi

Huddersfield pelasi siis viime kaudella Championchipissa ja teki ihmeellisen suorituksen sarjanousunsa kanssa. Sen maalisuhde oli pakkasella, mutta lopulta tärkeimmät pelit nimiin viemällä terrierit löytävät nyt itsensä uuden haasteen edessä korkeimmalla sarjaportaalla. Vahvasti omaan systeemiinsä luottaen terrierit saavuttivat menestystä viime kaudella, mutta nyt tie saattaa nousta nopeastikin pystyyn.

Merkittävimmät siirrot

Sisään:

Laurent Depoitre

FC Porto -> Huddersfield

Laurent Depoitre on 29-vuotias isokokoinen belgialaishyökkääjä, joka oli ensimmäinen Huddersfieldin signaama pelaaja Valioliigaa varten. Kokemusta, mestaruuksia sekä maalintekotaitoa mukanaan tuova Depoitre antaa Huddersfieldin hyökkäykselle varmasti lisää vaihtoehtoja. Bermudalainen Nahki Wells pelaa kuitenkin oletettavasti piikissä.

Aaron Mooy

Manchester City -> Huddersfield

Aaron Mooy oli aivan keskeisessä roolissa Huddersfieldin nousukampanjassa ja nyt herra päätyi 8 miljoonan punnan siirtokorvauksella pysyvästi terriereiden riveihin. Merkittävä tekijä kaikkinensa, joka rytmittää peliä keskikentällä.

Jonas Lössl

FSV Mainz 05 -> Huddersfield

Hurjan tärkeä lainapesti Huddersfieldin kannalta, sillä Lössl tuo uutta tasoa maalinsuulle. Lösslillä on edessään iso tehtävä altavastaajana usein pelaavan Huddersfieldin maalilla.

Tom Ince

Derby County -> Huddersfield

Tom Ince on ollut Championchipissa vakuuttava tekijä jo hieman pidemmän aikaa ja tulee nyt tarjoaamaan vaihtoehtoja valmentaja Wagnerin peluutukseen. Incelta taipuu myös maalinteko, joten tätä kaveria sopii seurata tarkemmalla silmällä hänen saadessa peliaikaa.

Kasey Palmer

Chelsea -> Huddersfield

Palmer oli kannattajien suosiossa viime kaudella, joten kotiyleisö varmasti ilahtui Palmerin uudesta lainapestistä. Palmerin kausi päättyi kesken kaiken takareisivamman takia, mutta sitä ennen otteet olivat hyvät ja myös maaleja syntyi. Mielenkiintoinen nuori pelaaja.

Steve Mounie

Montpellier -> Huddersfield

Mounie pelasi erinomaisesti Ranskan Ligue 1-sarjassa viime kaudella tehden 14 maalia. Mounie pääsee varmasti näyttämään kyntensä vahvistuneessa hyökkäyksessä. Odotukset ovat korkealla, sillä seura laittoi myös ennätyksellisen määrän rahaa likoon herran hankkiakseen.

Ulos:

Huddersfieldista siirtyi useampi pelaaja pois, mutta nämä ovat kaikki lainoja eikä kukaan pelaajista tule pelaamaan Valioliigassa tai muissa pääsarjoissa.

Tuleva kausi

Huddersfield on pyrkinyt vahvistamaan rivejään uuden aikakauden alla ja onkin siinä osittain onnistunutkin. Edessä on kuitenkin pitkä ja kivinen tie, joten joukkue kaipaa hurjasti uskoa omaan tekemiseen. Isot pelit terriereiden kannalta tullaan pelaamaan bottom 10 joukkueita vastaan. Sieltä muutaman tärkeän voiton nappaamalla joukkue saattaa onnistua juuri ja juuri säilyttämään sarjapaikkansa.

Realisimia on kuitenkin nähdä joukkue jälleen ensi kaudella Championchipin tuoksinnassa. Tämän puolesta voi liputtaa Coolbetilla 1.65 kertoimella.

Tästä Valioliigan kausivetoihin!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

Aiheeseen liittyvät uutiset