Valioliigaennakko: Tottenham

Tottenham on onnistunut pitämään kokoonpanonsa hyvin kasassa ainakin tähän mennessä. Miten Spurs pärjää tällä kaudella uudella kotistadionillaan?

Joukkue: Tottenham

Valmentaja: Mauricio Pochettino

Stadion: Wembley (90,000)

Edellisen kauden sijoitus: 2.

Arvio tämän kauden sijoituksesta: 4-7

Seuraa häntä: Kieran Trippier

Viime kausi

Mauricio Pochettino jatkoi loistavaa työtään Spursin peräsimessä ja johdatti seuran Valioliigassa toiseksi. Spurs ei hiipunut tällä kertaa kauden lopussa vaan joukkue päätti kautensa mahtavaan voittoputkeen. Tottenham ei hävinnyt ainuttakaan Valioliiga -ottelua kotikentällään White Hart Lanella, joten Spurs oli äärimmäisen kovassa vireessä kotikentällään.

Merkittävimmät siirrot

Sisään:

Pochettino ei ole mässäillyt siirtomarkkinoilla ainakaan toistaiseksi. Saa nähdä käytetäänkö Walkerista saadut rahat uusiin hankintoihin?

Ulos:

Kyle Walker

Tottenham -> Man City

Hurjalla siirtokorvauksella Cityyn siirtynyt Walker on menetys Spursille, mutta täytyy kuitenkin muistaa, että Kieran Trippier nappasi oikean pakin paikan Walkerilta viime kauden loppupuolella.

Tuleva kausi

Spursin kokoonpano pysyi käytännössä muuttumattomana jos Walkerin lähtöä ei huomioida. Tämä on Spursin kannalta hyvä asia sillä joukkue on pelannut pitkään yhdessä. Spursin kannalta huolenaiheita herättää uusi kotistadion sekä Mestarien liiga.

Spurs siirtyy pelaamaan kotiottelunsa Wembleylle, johon mahtuu peräti 90 000 katsojaa. Spurs oli vakuuttava viime kaudella White Hart Lanella, mutta miten joukkue sopeutuu uuteen kotipyhättöönsä? Myös Mestarien liigan -ottelut tuovat oman mausteensa Spursin soppaan tällä kaudella.

Pochettinon avauskokoonpano on laadukas ja penkiltä löytyy tulivoimaa, mutta kausi on pitkä ja pelejä tulee olemaan paljon. Kysymys kuuluukin: riittäkö Spursin materiaalin laajuus tarvittavaan ja pakolliseen pelaajien kierrättämiseen?

Spurs on vahva, mutta emme usko joukkueen mestaruuteen tällä kaudella ainakaan tällä hetkellä. Mikäli Pochettino onnistuu hankkimaan ryhmäänsä muutaman kovan vahvistuksen niin Spurs taistelee tälläkin kaudella Valioliigan kärkisijoista.

Tästä Valioliigakohteisiin!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

Aiheeseen liittyvät uutiset