Valioliigan kausiennakko – Leicester City FC

Valioliiga kausiennakko | Vvihjeet.com

Joukkue: Leicester City FC

Valmentaja: Claudio Ranieri

Stadion: King Power Stadium (32 262)

Edellinen kausi: 14.

Seuraa häntä: Kuka johtaa keskikenttää?

Arvio sijoituksesta: Putoaja

Saapuneet pelaajat

Christian Fuchs

Leicester vhvisti joukkuettaan kokeneella Itävallan maajoukkuemiehellä, kun laitapuolustajan paikalla operoiva Fuchs siirtyi seuraan. Viimeiset neljä kautta Schalken riveissä pelannut Fuchs on hyvä lisä Leicesterin takalinjoille ja kuuluu ehdottomasti avauskokoonpanon jätkiin.

Shinji Okazaki

Viimeiset kaksi kautta Mainzissa viettänyt japanialainen hyökkääjä kuuluu myös hieman kokeneempaan kaartiin. Ikää maalipyssyltä löytyy 29-vuotta ja hän on vuodesta 2008 lähtien kuulunut myös Japanin maajoukkueen vakiokalustoon. Okazaki tulee haastamaan Leonardo Ulloan taistelussa pelipaikoista.

Viime kausi

Leicesteriltä kausi meni varmasti jopa hieman paremmin mitä oli aluksi suunniteltu, kun joukkue ainoano nousseena piti paikkansa Valioliigassa. Leicesterin alkukausi oli erittäin hankala eikä voittoja taikka tasureita tuntunut tippuvan kuin harvoista otteluista. Leicesteriä pidettiin puolessa välissä kautta lähes varmana putoajana, mutta kauden viimeiset kymmenen ottelua muutti kaiken. Viimeisestä kymmenestä kamppailusta ketut voittivat kahdeksan ottelua ja ottivat kerran käkättimeen yhden tasapelin päälle. Loppukiri piti Leicesterin Valioliigassa ja loppusijoitus 14. tyydyttää varmasti kannattajien lisäksi seurajohtoa.

Leicesterin maaliero oli kauden päätyttyä 9 maalia pakkasen puolella, mikä kertoo joukkueen suurimman ongelman edeltävästä kaudesta. Hyökkäyspeli oli kunnossa, mutta 55 maalia omissa oli liikaa. Leicester oli kotikentällään myös hyvässä iskussa, mutta otteet vieraskentillä olivat aivan toista maata.

 

Tuleva kausi

 

Leicester on tässä vaiheessa tiedottanut kahdesta uudesta pelaajahankinnasta, eikä huhujen mukaan paljoa lisää olisi tulossa. Suurinta huolta allekirjoittaneessa aiheuttaa Esteban Cambiasson siirtyminen vapaille markkinoille. Kokenut keskikenttäpelaaja oli kuitenkin edellisellä kaudella keskikentän sydän niin puolustus- kuin hyökkäys-suuntaankin. Odotan todella vielä jotain kinnityksiä juuri keskikentälle, mutta tämän hetken kokoonpano ei vakuuta, kun katsoo muiden joukkueiden uusia hankintoja.

Lopullisia hankintoja ja myyntejä odotellessa oma arvio näyttää vahvasti sen puolesta, että Leicester on yksi tämän kauden putoajista. Jäädään kuitenkin odottamaan viimeisiä siirtoja ja seuraamaan harjoitusotteluiden tuloksia. Leicesterin putoamiselle tarjotaan tällä hetkellä 4,50 kerrointa!

Esteban Cambiasso ei tuuleta enään tulevalla kaudella Leicesterin paidassa

Esteban Cambiasso ei tuuleta enään tulevalla kaudella Leicesterin paidassa

Kokoonpano

Maalivahdit

#12 Ben Hammer

#1 Kasper Scmeichel

#32 Mark Schwartzer

Puolustajat

#Ritchie De Laet

#23 Christian Fuchs

#14 Robert Huth

#3 Paul Konchesky

#18 Liam Moore

#5 Wes Morgan

#17 Danny Simpson

#27 Marcin Wasilewski

Keskikenttä

#11 Marc Albrighton

#4 Daniel Drinkwater

#7 Dean Hammond

#8 Matthew James

#10 Andy King

Hyökkääjät

#40 Andrej Kramaric

#16 Tom Lawrence

#26 Riyiad Mahrez

#35 David Nugent

#23 Shinji Okazaki

#15 Jeffrey Schlupp

#23 Leonardo Ulloa

#9 Jamie Vardy

 

Aiheeseen liittyvät uutiset