Valioliigan kausiennakko – Norwich City FC

Valioliiga kausiennakko | Vvihjeet.com

Valioliigakauden alkuun on tänään tasan 20 päivää. Tänään aloitammekin uuden juttusarjan jossa käymme päivä päivältä läpi tulevan kauden joukkueet. Aloitamme nousijajoukkueista ja jatkamme aina lopuksi edeltäneen kauden mestariin Chelseaan asti. Laitetaan homma käyntiin Norwichilla!

Joukkue: Norwich City FC

Valmentaja: Alex Neil

Stadion: Carrow Road (27 244)

Edellinen kausi: 3. (Nousija Championshipistä)

Seuraa häntä: Cameron Jerome

Arvio sijoituksesta: 14-16

Saapuneet pelaajat

Graham Dorrans

Edellisellä kaudella Valioliigaa pelannut Dorrans siirtyy Norwichiin West Bromwich Albionin riveistä. Myös Skotlannin maajoukkueessa pelannut keskikenttämies edusti Albionia yhteensä 151 ottelun verran tehden niissä 21 maalia.

Youssouf Mulumbu

Niin ikään WBA:sta saapui myös Mulumbu, joka on yhtä lailla keskikenttäpelaaja. Kongon maajoukkuetta edustava Mulumbu tuo rutkasti lisää voimaa Norwichin keskikentälle ja on varmasti iso apu puolustuspäässä.

Youssouf Mulumbu hankittiin keskikentän muuriksi.

Youssouf Mulumbu hankittiin keskikentän lukoksi West Bromwich Albionista

Viime kausi

Norwich on yksi kauden 2015-2016 nousijajoukkueista. Edeltävä kausi meni varmasti The Canaries leirissä juuri suunnitellusti, kun kaksi kautta sitten Championshippiin pudonnut Norwich nousi välittömästi takaisin Valioliiga-kentille. Kausi 2014-2015 oli Norwichille hyvin tasainen ja he sijoittuivatkin kauden lopuksi sarjataulukossa sijalle kolme. Pudotuspeleissä Norwich raivasi tieltään Ipswichin, sekä Middlesbroughn ja selviytyi näin kolmanneksi nousijajoukkueeksi.

Norwichin ehdoton ykköspyssy viime kaudella oli kokenut Cameron Jerome, joka paukutti runkosarjassa 20 kaappia ja oli myös suuressa roolissa pudotuspeleissä.

Tuleva kausi

Nousijajoukkueen suurin tavoite tulevalle kaudelle lienee sarjassa pysyminen. Norwich on siirtoikkunan aikaan vahvistanut keskikenttäänsä, mutta erityisesti puolustuspäähän tarvitaan vielä vahvistuksia. Norwichin tulee tehdä Carrow Roadista paikka, mistä yksikään piste ei lähde helpolla parempiin suihin. Tässä lienee suurin kehityskohta viime kaudesta.

Sarjassa pysymisestä ei tosissaan ole tulossa helppoa Canariesille, mutta jaksan kuitenkin uskoa, että Norwich löytyy kauden jälkeen putoamisviivan paremmalta puolelta. Maalintekovastuun ollessa Jeromen vastuulla odotetaan häneltä vähintäänkin viime kauden tasoista suorittamista.

Cameron Jeromen maalivainu oli paikallaan sarjaporrasta alempana.

Cameron Jeromen maalivainu oli paikallaan sarjaporrasta alempana

Kokoonpano

Maalivahdit

#26 Declan Rudd

#1 John Ruddy

Puolustajat

#5 Sebastien Bassong

#24 Ryan Bennet

#2 Russel Martin

#23 Martin Olsson

#15 Harry Toffolo

#3 Steven Whittaker

Keskikenttä

#12 Anthony Andreu

#41 Graham Dorrans

#14 Wesley Hoolahan

#8 Jonathan Howson

#4 Bradley Johnson

#21 Youssouf Mulumbu

#28 Gary O’Neill

#39 Vadis Odjidja-Ofoe

#22 Nathan Redmond

#27 Alexander Tettey

Hyökkääjät

#7 Lewis Grabban

#11 Gary Hooper

#10 Cameron Jerome

#9 Kyle Lafferty

#16 Jamar Loza

#29 Josh Murphy

#9 Ricky van Wolfswinkel

Aiheeseen liittyvät uutiset