Valioliigan kausiennakko – Swansea City AFC

Valioliigan kausiennakko | Vvihjeet.com

Joukkue: Swansea City AFC

Valmentaja: Garry Monk

Stadion: Liberty Stadium (20 827)

Edellinen kausi: 8.

Seuraa häntä: Andre Ayew

Arvio sijoituksesta: 13-15

Saapuneet pelaajat

Andre Ayew

Viime kaudella Marseillen toiseksi paras maalintekijä tuo lisää hyökkäysvoimaa Swansealle. 25-vuotias laituri, joka pystyy pelaamaan myös hyökkääjän paikalla tunnetaan hyvänä pääpelaajana, sekä vahvana kaksinkamppailu pelaajana. Loistava hankinta Swansealta.

Eder

Eder eli tuttavallisemmin Éderzito António Macedo Lopes tuo Ayewin ohella lisää hyökkäysvoimaa Swansealle. Kuten edellämainittu, Eder on erittäin vahva pelaaja ja omaa hyvän laukauksen. Portugalilainen siirtyi Bragasta walesiläisten joukkoon 4,90 miljoonan punnan siirtosummalla.

Kristoffer Nordfelt

Viimeiset neljä kautta Heerenveen maalilla torjunut Nordfelt siirtyi Swanseahin haastamaan loistavan viime kauden pelannutta Lukas Fabianskia. Siirtosumma oli lopulta 595k puntaa.

Franck Tabanou

Hyökkäävä laitapuolustaja Tabanou siirtyi 3,5 miljoonan punnan siirrolla Saint-Etiennestä joutseniin. Ranskalainen pystyy pelaamaan myös keskikentällä, mutta operoi Swansean riveissä varmasti alakerrassa.

 

Viime kausi

Pakko myöntää täysin rehellisesti, että Swansean lopullinen sijoitus viime kaudella oli erittäin positiivinen yllätys ainakin allekirjoittaneelle. Kausi alkoi Swansilla paremmin kuin kukaan varmaan osasi odottaa, kun kauden ensimmäisestä ottelusta Swansea haki täydet pisteet Old Traffordilta Manchester Unitedin vieraista. Suorittaminen jatkui tasapainoisena läpi kauden ja lopullinen sijoitus 8 tyydyttää varmasti minun lisäksi myös seurajohtoa ja kannattajia.

Swansealla suurimmat ongelmat olivat maalinteossa, kun joukkueen paras maalintekijä Ki Sung-Yong osui keskikentältä maaliverkkoon kahdeksan kertaa kuluneella kaudella pelaamissaan 33 ottelussa.

 

Tuleva kausi

Vaikka Swansea onkin selkeästi vahvistanut suurinta heikkouttaan eli hyökkäyspelaamista viime kaudesta näen itse Swansean pelaajahankinnat selkeästi heikompina, kuin virkaveljien. Swansean sijoitus tulee tällä kaudella putoamaan selkeästi ellei Napolista lainalta palannut Michu pysty tekemään kauden 12-13 tapaista maalirypästä ja pelastamaan joutsenet todelliselta farssilta.

Minä uskon farssiin ja manaan walesilaiset syvimpään kuoppaan. Sijoitusarvio 13-15 saattaa olla aika räikeä, mutta nyt screenshotit valmiiksi ja katsotaan kauden jälkeen! Kaiken lisäksi pelastajaksi povailemaani Michua ollaan jo viemässä pois seurasta.

 

Michun kausi 12-13 Swanseassa oli loistava kausi. Mikäli häntä ei siirretä muualle onko espanjalaisesta toistamaan tämä kausi?

Michun kausi 12-13 Swanseassa oli loistava kausi. Mikäli häntä ei siirretä muualle, onko espanjalaisesta toistamaan tämä kausi?

Kokoonpano

Maalivahdit

#13 Kristoffer Nordfelt

#1 Lukas Fabianski

Puolustajat

#2 Jordi Amat

#27 Kyle Bartley

#33 Federico Fernandez

#16 Kyle Naughton

#22 Angel Rangel

#27 Franck Tabanou

#3 Neil Taylor

#19 Dwight Tiendalli

#6 Ashley Williams

Keskikenttä

#10 Andre Ayew

#7 Leon Britton

#14 Thomas Carroll

#24 Jack Cork

#12 Nathan Dyer

#56 Jay Fulton

#21 Matt Grimes

#55 Raheem Hanley

#30 Tom Holland

#4 Ki Sung-Yong

#20 Jefferson Montero

#15 Wayne Routledge

#30 Joshua Sheehan

#8 Jonjo Shelvey

#23 Gylfi Sigurdsson

Hyökkääjät

#19 Modou Barrow

#27 Eder

#11 Marvin Emnes

#18 Bafetimbi Gomis

#19 Oliver McBurnie

#9 Michu

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset