Valioliigan kausiennakko – West Ham United

Valioliiga kausiennakko | Vvihjeet.com

Joukkue: West Ham United

Valmentaja: Steven Bilic

Stadion: Boleyn Ground (35 016)

Edellinen kausi: 12.

Seuraa häntä: 

Arvio sijoituksesta:

Saapuneet pelaajat

Pedro Obiang

Sampdoriasta Hammersiin siirtynyt keskikenttäpelaaja pelasi viime kaudella Serie A:ssa varmasti henkilökohtaisesti parhaan kautensa. 34 pelattua ottelua tuotti 23-vuotiaalle espanjalaiselle kolme täysosumaa.

Angelo Ogbonna

Juventuksessa viimeiset kautensa viettänyt Ogbonna jäi Torinossa pitkälti vaihtomiehen rooliin eikä lopullista läpimurtoa aloittavaan kokoonpanoon koskaan tullut. Keskuspuolustajana pelaava italiaano on kuitenkin loistava lisä Hammers-puolustukseen. Ogbonnan siirtosumma olli 8,5 miljoonaa puntaa.

Dimitri Payet

West Ham vahvistui entisestään, kun 28-vuotias Payet liittyi Hammers-miehistöön. Hyökkäävänä keskikenttänä pelaava Payet siirtyi West Hamiin Marseillen paidasta. Siirtosumma jolla ranskalainen siirtyi Hammersiin oli 10,9 miljoonaa puntaa. Payet on pelannut myös 14 ottelua Ranskan maajoukkueessa.

Darren Randolph

Maalivahtina pelaava Randolph hankittiin Birminghamista haastamaan Adriania kilpailussa peliajasta. Birminghamin uskottu ykkösveskari ehtikin jo pelata kaksi ottelua Hammersin maalilla Eurooppaliigan karsinnoissa, joista molemmista tuloksena oli voitto ja nollapeli.

Dimitri Payet siirtyi Hammersiin suurella siirtosummalla, joten mieheltä lienee odottaa hyviä otteita

Dimitri Payet siirtyi Hammersiin suurella siirtosummalla, joten mieheltä on lupa odottaa hyviä suorituksia

Viime kausi

Viime kausi alkoi West Hamin osalta paremmin kuin moni olisi odottanut ja vielä joulutauolle mentäessä Hammers keikkui sarjataulukossa top-6 joukkueiden joukossa. Joulutauon jälkeen tapahtui kuitenkin jotai aivan kummaa eikä Hammers saalistanut loppu kaudella kuin kolme voittoa. Surkea lopetus kaudelle näkyi myös lopullisessa sijoituksessa, kun West Ham tippui aina top-10 joukkueiden ulkopuolelle.

Kuten monilla muillakin joukkueilla, suurimmaksi ongelmaksi osoittautui lopulta maalinteko. West Hamin puolustus oli kotipeleissä hyvällä tasolla, mutta vierasjoukkueena paineen alla oli selkeästi ongelmia. Hammersin paras maalintekijä kuluneella kaudella oli Diafra Sakho, joka 23 ottelussa osui maaliverkkoon 10 kertaa.

Tuleva kausi

Hammers on uudistanut kokoonpanoaan mukavasti viime kauteen verrattuna. Dimitri Payetin hankinta hyökkäävän keskikentän paikalla on loistava kiinnitys ja tuo varmasti lisää virtaa Hammersin hyökkäykseen. Lisäksi Angelo Ogbonnan palkkaaminen puolustukseen oli oiva lisä. Mikäli West Ham pystyy tällä kaudella tasapainoiseen suorittamiseen, eikä viime kauden kaltaista notkahdusta tapahdu, taistelee se varmasti sijoista 6-10.

Kokoonpano

Maalivahdit

#13 Adrian

#1 Darren Randolph

#30 Raphael Spiegel

Puolustajat

#32 Reece Burke

#19 James Collins

#3 Aaron Cresswell

#23 Doneil Henry

#18 Carl Jenkinson

#59 Kyle Knoyle

#5 Angelo Ogbonna

#40 Emmanuel Onariase

#37 Lewis Page

#66 Alex Pike

#2 Winston Reid

#5 James Tomkins

#41 Sam Westley

Keskikenttä

#21 Morgan Amalfitano

#39 Josh Cullen

#7 Matthew Jarvis

#8 Cheikhou Koyate

#62 Amos Nasha

#16 Mark Noble

#4 Kevin Nolan

#17 Joey O’Brien

#14 Pedro Obiang

#17 Dimitri Payet

#42 Martin Samuelsen

Hyökkääjät

#51 Jordan Brown

#8 Andrew Carroll

#36 Elliott Lee

#11 Modibo Maiga

#62 Djair Parfitt-Williams

#15 Diafra Sakho

#31 Enner Valencia

#10 Mauro Zarate

 

Aiheeseen liittyvät uutiset