Valioliigassa lauantaina läjäpäin kohteita!

Valioliiga | Vvihjeet.com

Valioliigan lauantain otteluissa riittää tosissaan pelattavaa, kun yhteensä kuudella stadionilla mitellään pisteistä. Kokosimme pari hyvää pelivihjettä kasaan joilla olisi tottakai tarkoitus tehdä rahaa! Eiköhän mennä pidemmittä puheitta vihjeiden kimppuun.

West Ham – Leicester

Valinta: West Ham -0,5 (2,34)

Vastakkain on tässä kamppailussa kaksi voitolla kautensa aloittanutta joukkuetta. West Ham haki loistavan peliesityksen johdosta täydet pisteet Arsenalin vieraista ja Leicester piti pisteet kotona Sunderlandia vastaan. Erityisesti Hammersin peli vakuutti. Pelilillisenä moottorina toiminut Dimitri Payet oli aivan huikea ja varmasti jatkaa otteitaan myös tämän päivän kamppailussa.

Luotetaan Hammersin jatkavan loistavia otteitaan tämän päivän ottelussaan ja pisteet jäävät kotijoukkueelle. Huikea kerroin!

Swansea – Newcastle

Valinta: Yli 2,5 maalia (1,97)

Swansea saa vieraakseen Newcastlen lauantaisessa kamppailussa. Molempien joukkueiden ensimmäiset kamppailut päättyivät maalirikkaaseen lopputulokseen 2-2. Odotettavissa on maaleja myös tänään ja siksi yli 2,5 maalia löysi meidän vetolapuille!

Lisää löytyy muita pelikohteita, mutta mennään näillä valinnoilla. Mikäli joku halajaa lisää kohteita lapulle, niin alapuolella vielä muut valinnat.

Muut valinnat: Tottenham – Stoke yli 2,5 maalia (1,96) / WBA -0,5 (3,50)

Aiheeseen liittyvät uutiset