”Vanha Rouva” hunningolla Camp Noulla?

Mestarien liiga -ottelut jatkuvat tänään. Eilinen ”Chämppäri” -ilta oli mahtava ja tiistain päätteeksi Real Madrid sekä Atletico Madrid raivasivat tiensä neljän parhaan joukkoon.

Barcelona – Juventus

Valinta: Alle 3,5 maalia (1,70)

Jättiläisten toinen kohtaaminen käynnistetään herkullisista asetelmista kun Vanha Rouva onnistui nappamaan upean 3-0 kotivoiton ensimmäisestä osaottelusta.

Barcelona jäi täysin Juven jalkoihin Torinossa, mutta jatkopaikka ei ole vielä ratkennut sillä kaikki muistavat varmasti mitä Camp Noulla tapahtui Barcelonan ja PSG:n välisessä taistossa. Barcelona hävisi Pariisissa peräti 4-0, mutta kampesi itsenä jatkoon hurjien vaiheiden jälkeen.

Barcelona tulee ottamaan pallonhallinan itselleen heti ottelun alussa ja Juventuksen puolutus joutuu todella koville heti alkuminuuteista alkaen. Juventuksen kannalta on tärkeää että oma maali pysyisi puhtaana mahdollisimman pitkään.

Juventus puolustaa paremmin kuin PSG, mutta illasta on tulossa haastava. Tästä huolimatta luotamme tänään Juventukseen ja uskomme että joukkue kykynee pitämään lukemat siedettävinä.

Alle 3,5 maalille tarjottu (1,70) kerroin kuulostaa sen verran hyvältä tarjoukselta että se otetaan tänään mukaan vetolapuille vaikka overin merkit leijailevat ilmassa aina kun pelipaikkana on legendaarinen Camp Nou.

Muut valinnat:

Monaco 1x (1,67)

Chiellini saa kortin (2,75)

Higuain saa kortin (6,50)

UCL-betsit talteen Coolbetilla!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

Aiheeseen liittyvät uutiset