Vappuriehat Goodison Parkilla!

Vappuna pelataan neljä Valioliga -ottelua. Kierroksen ehdottomat helmet ovat Everton -Chelsea sekä Tottenham -Arsenal. Molemmissa otteluissa pelataan isoista asioista ja etenkin Lontoon derby on aina iso tapahtuma molemmille joukkueille.

Everton – Chelsea

Valinta: Yli 2,5 maalia (1,78)

Everton kohtaa tänään Goodison Parkilla sarjakärki Chelsean. ”Toffees” on varmistanut Eurooppa liigan -karsintapaikan, mutta Mestarien liigaan joukkueella ei ole tällä kaudella asiaa.

”Toffees” on hävinnyt vain yhden viidestä edellisestä ottelustaan, joten joukkue on kelpo iskussa. Everton on ollut tällä kaudella todella kovassa iskussa Goodison Parkilla sillä joukkue on hävinnyt kotikentällään Valioliigassa vain yhden ottelun.

Everton on iskenyt vähintään kaksi maalia peräti seitsemässä edellisessä kotiottelussaan eli jälki on ollut suorastaan hurjaa. Kenties kauden suurin ja maukkain voitto tuli tammikuussa, kun joukkue kaatoi Man Cityn peräti 4-0.

Chelsea on hyvässä vireessä kotijoukkueen tapaan, mutta vierailu Goodison Parkilla ei tule olemaan helppo. Chelsea tarvitsee ottelusta pisteitä sillä Tottenham on enää vain neljän pisteen päässä.

Chelsean puolustuspeli on rakoillut viime aikoina ja joukkue ei ole onnistunut pitämään maaliaan puhtaana kuudessa edellisessä  Valioliiga -ottelussa.

Toisaalta Chelsean hyökkäyspeli on ollut murhaavan tehokasta, kuten kotijoukkue Evertonilla. Chelsea on iskenyt kolmessa edellisessä Valioliiga -ottelussaan peräti seitsemän maalia. Kun tähän lisätään vielä FA Cupissa napattu 4-2 voitto Spursista niin voimme todeta, että Antonio Conten rosteri on iskussa.

Uskomme, että Goodison Parkilla tullaan näkemään tänäänkin erittäin viihdyttävä ja vauhdikas ottelu, joten yli 2,5 maalia 1,78 kertoimella kelpaa mukaan peleihin mainiosti.

Tästä Coolbetin Valioliiga -kohteisiin!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

Aiheeseen liittyvät uutiset