Vauhdikas futisviikonloppu käyntiin Coolpickz – viikonloppukierroksella!

Coolpickz, veikkaa ja voita jackpot | Vvihjeet.com

Vauhdikas futisviikonloppu on mukava aloittaa Coolpickz -rivin raapustamisella. Tämän kierroksen riville on poimittu kohteita todella monesta sarjasta ja riville mahtuu, jopa Suomen Liiga Cupin -ottelu SJK – Lahti. Coolpickz -kierros käynnistyy tänään jo klo 16:00.

Tällä kertaa nostamme riviltä esiin kaksi kotivoittoa. Englannissa Newcastle sekä Sunderland taistelevat tärkeistä pisteistä Sporst Direct Arenalla, kun Italiassa AC Milan kohtaa San Sirolla heikossa vireessä olevan Lazion.

20.03 Newcastle – Sunderland

Valinta: Newcastle

Newcastle erotti taannoin valmentajansa Steve McClarenin. McClarenin tilalle palkattiin Rafael Benitez, jonka tehtävänä on pitää Newcastle Valioliigassa.

Benitezin debyyttiottelu Leicesteriä vastaan päättyi 1-0 tappioon, mutta joukkueen peli-ilme oli selvästi parempi, kuin McClarenin aikana. Benitezillä ei ole paljoakaan aikaa muokata joukkuettaan, mutta miehen kädenjälki näkyy varmasti jo tulevassa Sunderland ottelussa.

Vierasjoukkue Sunderland taistelee rajusti Valioliiga -paikastaan kotijoukkueen tapaan. Sunderland on pystynyt raapimaan kaksi pistettä kahdesta edellisestä ottelustaan, mutta tämä tahti ei välttämättä riitä sarjapaikan säilyttämiseen.

Tämä ottelu tulee olemaan molemmille joukkueille todella tärkeä sillä pisteitä tarvitaan kipeästi lisää. Rafael Benitezin saapuminen Newcastleen antaa varmasti uskoa joukkueelle ja etenkin faneille, joita on kyllä koeteltu toden teolla tälläkin kaudella.

Me lähdemme hakemaan tähän kohteeseen rohkeasti kotivoittoa ja luotamme Benitezin sekä Newcastlen venymiseen tosipaikan edessä. Mikäli Newcastle ei ota tästä pelistä pisteitä niin homma alkaa näyttämään todella hankalalta.

20.03 AC Milan – Lazio

Valinta: AC Milan

Jos ensimmäisessä poiminnassa oli hieman yllätyksen tynkää niin tässä kohteessa mennään hieman turvallisemmalla valinnalla.

AC Milan isännöi Serie A:n kamppailussa Laziota. Milan ei ole voittanut Serie A:ssa kahteen otteluun, mutta siihen saattaa tulla muutos, kun joukkue pääsee pelaamaan taas kotikentälleen, jossa tulosta on tullut mukavasti.

Milan on hävinnyt San Sirolla tällä kaudella vain kahdesti ja viidestä edellisestä kotiottelusta on kasassa neljä voittoa ja yksi tasapeli. Milan on saanut levätä ja valmistautua rauhassa tähän otteluun, kun se pelasi edellisen kerran kuusi päivää sitten.

Vierasjoukkue Lazio pelasi torstaina Eurooppa liigaa surkealla menestyksellä. Lazio hävisi kotonaan ennakkoon heikommalle Sparta Prahalle peräti 0-3 ja europelit loppuivat siinä samalla ainakin tämän kauden osalta.

Lazio on pelannut tasapelin peräti viidessä edellisessä Serie A:n vierasottelussaan. Vieraspeli San Sirolle tulee olemaan varmasti haastava eikä hommaa helpota pienehkö otteluruuhka.

AC Milan on ottelun ennakkosuosikki ja uskon vahvasti, että tässä kohteessa kotivoitto pitää kutinsa edellä mainitut seikat huomioiden.

Veikkaa ilmaiseksi & voita 5000€ Jackpot!

Tässä meidän rivimme kokonaisuudessaan. Muistakaa jakaa rivinne Facebookissa, jotta pääsette mukaan 5000€:n Jackpotin metsästykseen!

cool

Aiheeseen liittyvät uutiset