Vedonlyöjät huomio – paikkoja vihjetiimissä auki!

futistausta| Vvihjeet.com

Veikkausvihjeiden tiimissä on laitettu tuulemaan jo jonkin aikaa, kun uudet sivut ovat viihdyttäneet uskollisia seuraajiamme. Jotta me voisimme tarjota mahdollisimman paljon ja mahdollisimman mielenkiintoisia vihjeitä myös tulevaisuudessa seuraajillemme on aika taas avata haku!

Mitä me sinulta odotamme?

Sinulla on kokemusta vedonlyönnistä ja mielellään olisitkin jo kirjoitellut vihjeitä aikaisemmin jollekin toiselle sivustolle tai blogiin. Kirjoitat sujuvaa ja kieliopillisesti puhdasta tekstiä, mitä on mielyttävää lukea. Työskentelet hyvin tiimissä ja olet muutenkin helvetin mukava jätkä.

Lajit joihin erityisesti kaipaamme erityisosaajia ovat: Golf, moottoriurheilu, ravit, jääkiekko, tennis, koripallo, kamppailulajit, amerikkalainen jalkapallo sekä kaikki muut pienet erikoislajit. Toki muidenkin lajien asiantuntijoita kaivataan, joten kerro rohkeasti missä olet hyvä.

Mitä meiltä saat?

Tarjoamme sinulle loistavan tilaisuuden kehittyä kirjoittajana ja vedonlyöjänä kasvavassa tiimissämme. Koska koko uusi projekti on vasta alkutekijöissään, emme tarjoa rahallista korvausta kirjoittajillemme. Nyt sinulla on loistava mahdollisuus olla mukana kasvavassa sivustossa.

Lisäksi kauttamme verkostoidut varmasti iGaming-alalla ja saat mahdollisuuden tutustua urheilualaan todella läheltä. Kumppaneidemme yhteistyösuhteiden kautta pääset nauttimaan varmasti mahtavista luontaiseduista.

 

Yhteydenotot vapaamuotoisella hakemuksella osoitteeseen: info@vetovihjeet.com

Aiheeseen liittyvät uutiset